Det danske magasin i Spanien
Et specielt hotel i Ávila – Hotel Palacio de los Velada

Et specielt hotel i Ávila - Hotel Palacio de los Velada

La Danesas journalist har ved flere lejligheder testet forskellige hoteller i Ávila, men et af dem ligger i en klasse for sig, nemlig Hotel Palacio de los Velada, der er klassificeret som et 4-stjerners hotel.
 
Foruden at tilbyde alle de faciliteter, som man skulle kunne forvente af et 4-stjerners hotel, kan dette hotel også skilte med en særdeles god og central beliggenhed. Det ligger nemlig lige over for pladsen fra katedralen, helt i centrum af Ávila. Ja, mere centralt end det kan man faktisk ikke bo i Ávila! Nu er byen ganske vist ikke så vældig stor, men bor man på Hotel Palacio de los Velada finder man absolut alt, som er værd at se i Ávila indenfor nogle få minutters gang.
 
Hotellet har totalt 144 værelser, og befinder sig i en gammel restaureret bygning fra det 16. århundrede, med et stort åbent område i midten efter at man er gået forbi receptionen, hvor frokost og middag serveres fra hotellets populære restaurant. Her kan man også sidde og hygge sig med en drink i løbet af dagen eller om aftenen, enten ved bordene i forbindelse med et bedre måltid, eller man kan trække sig tilbage til en af de flotte og uformelle sofa-grupper, som står spredt rundt omkring.
 
På grund af bygningens alder er adgangen til værelserne ofte lidt af en labyrint, men det synes jeg bare tilfører ekstra charme til dette utroligt flotte hotel med den gode beliggenhed! Prisen for et dobbeltværelse starter på ca. 50 euro pr. nat, som bedst og billigst bookes direkte på hotellets webside www.hotelpalaciodelosvelada.com
Af Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.