Det danske magasin i Spanien
Ja, og det er vi alle sammen. Vi er skabt med muligheden for at benytte vores subtile sanseapparat. Men vi skal øve os, bruge evnen – ellers bliver den svær at få kontakt med. Jeg arbejder med disse evner hver eneste dag.

 
Jeg er egentlig ikke så vild med ordet ‘spirituel’, fordi det er meget kulturelt betinget, og fordi det misbruges af plattenslagere, som lover et hurtigt ‘fix’. Jeg bryder mig heller ikke meget om ordet ‘healing’, fordi det får det til at lyde, som om jeg helbreder mine klienter – og fordi det misbruges af kvaksalvere, som ikke har hverken uddannelse eller erfaring med det, de laver.
Men jo, jeg arbejder med spirituel vejledning dagligt, og her er clairvoyance et fantastisk godt redskab.
Det lyder så stort og flot, at jeg forbinder mig med den fælles universelle bevidsthed, men det er det, jeg gør – og det er det, mine klienter bliver bedre og bedre til selv at gøre. Mit mission er nemlig ikke, at jeg skal guide dem igennem livet, men derimod støtte dem til at tage skridtet eller måske springet, og stole på de beskeder, de selv samler op.
 
Flere og flere kommer til mig, fordi de ønsker at blive klogere på deres potentiale og de mulige forhindringer på vejen frem mod deres ønsker og mål.
De har behov for at blive be- eller afkræftet i, at den vej, de har valgt, er den rigtige eller den forkerte for dem lige nu. Det kan jeg personligt ikke gøre for dem, men jeg kan forbinde mig med den enkeltes højere bevidsthed, og hjælpe med at tolke beskeder og svar.
Det giver en stor ro hos klienten, og det kan ofte også være noget af en AHA-oplevelse, som sætter en kædereaktion af store og små ændringer i gang på såvel praktisk som fysisk og mentalt plan.
Det kan handle om at blive guidet i den rigtige karriereretning, eller forandre forretningsplanen, så den bringer den forventede succes. Det kan handle om parforhold, relationer til venner, bekendte og ja til guruer, som tiden måske er løbet fra. Udtjente følelsesmæssige mønstre, som klienten, ofte uden at være klar over det, er parat til at adskille sig fra. Det kan være helbredet – og ja, det påvirkes jo som bekendt af det alt sammen.
Så altså: Er man bevidst i livet, vil et sundt fysisk og mentalt helbred være en positiv bivirkning.
 
Rigtig mange mennesker døjer med følelsesmæssige blokeringer og fastlåste tankegange, der kan misopfattes som manglende viden og evner. Blokeringerne låser vores mulighed for at finde vores passioner, definere vores mål og arbejde os frem mod dem – nå vores potentiale. De forhindrer os i at realisere vores drømme, i at skabe vores fremtid. En typisk blokering er: “Jeg er sådan en, der…” Lyder det bekendt?
At sidde fast er ‘normalt’ – men at blive siddende i det er et valg!
 

Ærlighed eller forstillelse?

Et valg er det også, om vi vil leve et ærligt liv, eller et i forstillelse. No-brainer, tænker du nok, for hvem vil ikke foretrække ærlighed? Hmmm…
Ærlighed kan gøre ondt, som fx. at få at vide, at man er blevet bedraget, at man er på galt spor eller bliver udsat for kritik. Hvor meget vil man egentlig vide?
 
Det er vigtigt at slå fast, at jeg ikke er tankelæser (hvor skulle jeg også være det; folk ved jo selv, hvad de tænker) og ikke er spåkone.
Jeg bruger mine evner til at se de muligheder, det potentiale, som ligger foran klienten. Det er så op til den enkelte, hvordan den viden bruges.
 
Noget kommer som beskeder til klienten. Andet kan man spørge om – fx. hvis klienten går og drømmer om at skifte job: Ligger et jobskifte ‘i kortene’? Ny branche? Måske blive selvstændig?
Under alle omstændigheder er jeg meget påpasselig, når jeg tolker svarene, formulerer dem og præsenterer dem i forhold til de anvisninger, som jeg modtager sammen med dem. Altså vil en besked eller et svar aldrig være så konkret, at det ikke levner plads til individuel fortolkning og forløsning hos klienten, som selv skal træffe sine valg – også selv om det måske vil betyde, at det tager længere tid at opnå karrieremæssig succes eller stormende forelskelse. Den enkeltes vej og hastighed skal respekteres, så denne kan forholde sig til det, evt. gøre noget ved det eller måske gradvist acceptere det.
Jeg ‘fremkalder’ blot muligheder, så klienten bliver bevidst om dem. Ved at tage klienternes frie vilje fra dem, ville jeg også påtage mig ansvaret – og det skal, sammen med den frie vilje, ligge hos klienten.
 
Serveret ordentligt kan den ‘rene’ besked virkelig noget. Den skaber klarhed og ro i sindet. Den skaber gennemsigtighed, så det er nemmere at navigere, i stedet for at ‘tåge rundt’. Det er altid et mere bevidst menneske, som går her fra efter en session. Et menneske, som er klædt bedre på at gå ud i resten af sit liv.
 
Vil du bestille en konsultation, en reading eller en BodyTalk-session, så ring eller send en besked / mail til helle.torreblanca@gmail.com – eller ring på tel. +34 607 62 91 06. Du vil træne din bevidsthed, kalde på den, åbne den, og lære at bruge den.
Af Helle Espensen; spirituel livsvejleder og mentor – autoriseret BodyTalker.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.