Det danske magasin i Spanien
Markant færre og dyrere boliger i Málaga · Kongens svoger skal i fængsel · Ricky Martin kommer til Fuengirola

Markant færre og dyrere boliger i Málaga · Kongens svoger skal i fængsel · Ricky Martin kommer til Fuengirola

Markant færre og dyrere boliger i Málaga

Det er snart sværere at finde en bolig end et arbejde i Málaga by. Den stærkt stigende turisme har medført så markante prisstigninger, at menigmand i dag har svært ved at klare det nye huslejeniveau. Sagen er, at flere udlejere i dag foretrækker at udleje deres boliger på dags- eller ugebasis til turister frem for vanlig langtidsleje. Derfor er der opstået en regulær boligmangel, som ikke kun rammer bycentrum men også flere områder, som man tidligere betragtede som fjernområder. Boligportalen Idealista fortæller, at lejepriserne i Málaga de sidste fem år er steget med 38 procent og at huslejeprisen nu ligger på små ti euro per kvadratmeter. Derfor er det i dag svært at finde en lejebolig til under 1.000 euro om måneden og det bekymrer mange familier. Det bekymrer også direktøren for teknologiparken (PTA), som mener, Málaga direkte lider under boligmangel, og at det kan hindre nye virksomheder i at slå sig ned i Málagas teknologipark, da det er svært at finde boliger til nye medarbejdere, som kommer udefra.
 
 
{loadposition google}
 
 

Kongens svoger skal i fængsel


Han fik en nedsættelse på fem måneder, men det ændrer langt fra det faktum, at den spanske konges svoger, Iñaki Urdangarin, kun er et stenkast fra at komme i fængsel. Fem år og ti måneder bag tremmer venter det royale medlem, som efter endt karriere som professionel håndboldspiller etablerede et firma med speciale i at arrangere konferencer og messer om sport og turisme. Det viste sig dog, at Iñaki Urdangarin og hans partner, Diego Torres, groft udnyttede sin royale status til at overfakturere myndighederne og efterfølgende føre midlerne ud af Spanien for at undgå at betale skat. Iñaki Urdangarin blev dømt skyldig i februar 2017 og har ikke flere muligheder for at anke dommen. Derfor skal han nu i gang med sin afsoning. Tilbage i 2017 blev den spanske prinsesse, Christina de Borbón, frikendt for de værste anklager men fik en bøde for sit ansvar som administrator for et af hendes mands mange selskaber.

 

Ricky Martin kommer til Fuengirola

Fuengirola kommunes ambitiøse koncertprojekt ”Marenostrum Music Castle Park” ved Castillo Sohail begynder at give resultat. Flere store internationale navne begynder at komme til byen, som ellers altid har stået i skyggen af Málaga og Marbella. Sidste store navn på sommerens program er Ricky Martin, som giver koncert torsdag den 16. august. Billetsalget skydes i gang nu på torsdag kl. 10.00. På det alsidige koncertprogram findes også Santana, som kommer til Fuengirola den 9. august.
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.