Det danske magasin i Spanien
Fokus på sindet – og forberedelse til MindScape – Del 2
Vi ved, at resultatet af alt, hvad vi foretager os i livet, lige fra at læse denne artikel til at udarbejde en millard-euro-forretningsplan, afhænger af, hvordan vi bruger vores sind. Og selv med den viden og dermed anerkendelse af sindets betydning i livet, bruger de fleste af os stadig kun en brøkdel af vores indbyggede muligheder; vores egentlige evner.

Hvorfor trasker vi igennem livet hjulpet frem af en simpel lommeregner, når vi hver især er udstyret med en ekstremt kraftfuld supercomputer, som kan hjælpe os med at opnå så meget mere succes i alle livets aspekter?
Svaret er, at vi ikke har lært det. Det ses tydeligt i vores uddannelsessystemer, og på måden vi opdrager vores børn. Vi negligerer det intuitive sinds enorme, kreative kraft.

Hvad er MindScape

MindScape er et weekendkursus, som åbner vores intuition, mens vi lærer teknikker til at bruge denne medfødte ressource, og lader den berige alle aspekter af vores hverdag – såvel som privatpersoner som på job og til sport.
MindScape-kurser holdes over hele verden for både offentlige grupper (i Fuengirola d. 7. og 8. april) og for grupper med et særligt fokus, fx terapeuter, atleter og erhvervsledere. Blandt deltagerne er nogle af verdens største virksomheder, som har fundet teknikkerne særligt effektive, når det handler om at øge kreativ tankegang og intuition på ledelsesniveau, og dermed skabe vækst, bedre vilkår for personalet, øget produktivitet, skabe nye markeder, opfinde produkter, tilpasse services etc. etc.
 
Lad os tage et hurtigt kig på det mest forunderlige, vi allesammen har. Det mest komplekse i hele Universet: Sindet.
Vi kender sammenligningen mellem hjernen og supercomputeren. Moderne videnskab støtter denne metafor, og tager det endda et kæmpe skridt videre. I dag ved vi nemlig, at det er hver eneste neuron (hjernecelle), der i sig selv udgør en supercomputer. Og idet vi har mere end 10 milliarder af disse neuroner, som hver kan bearbejde omkring 100.000 input, ja så er mulighederne tæt på det uendelige.
 
Sindet er dog langt mere end en supercomputer. Det spiller også en afgørende rolle i vores mentale og fysiske helbred. Vi ved, at sindet påvirker kroppen, og at underbevidste tankemønstre og overbevisninger kan være bestemmende for vores sundhed.
 
Denne viden har ledt vejen til det paradigmeskift, som vi lever i netop nu. Anerkendelsen af de spændende og helt fremragende muligheder, der stilles til vores rådighed, når vi lærer at tappe ind i sindets intuitive evner. Og det lærer du i løbet af vores MindScape-weekend i april.

Hvad får du ud af det?

Igennem tiden har man benyttet forskellige teknikker, som giver sindet mulighed for at benytte den latente kraft, der gør brugeren i stand til at opnå så meget mere i livet. Og det gælder alle lige fra shamanen, der kommunikerer med naturen, til iværksætteren, som tapper ind i specifikke mentaltilstande for at vække kreativ tankegang og tilgang til viden. Og idet viden er magt, har mange af disse teknikker været hemmeligholdte – noget som kun et privilegeret fåtal har haft adgang til.
Nu er denne viden strømlinet med moderne videnskab, og er tilgængelig for alle via MindScape.
 
En af nøglerne i MindScape, og altså nøglen til din intuition, er evnen til at gå i alpha-tilstand, en afslappet men meget opmærksom ‘dagdrømme-tilstand’, som fører direkte til intuitionen. Kendte genier og videnskabsfolk som fx Edison, Tesla, Einstein og Mozart havde deres egne, ofte temmelig primitive metoder til at nå tilstanden og dermed den grad af kreativitet og intuition, som var nødvendig for at skabe nye teorier, musikalske kompositioner, opfindelser…
 
I dag er et MindScape weekendkursus den nemmeste måde at nå frem til disse evner, som du kan tage med dig ud i resten af livet.
Kurset lærer dig at tappe ind i tilstanden, når det passer dig. MindScape åbner op til nye horisonter – bogstaveligt talt: Du vil kunne se langt ‘længere’ end nogensinde før, se muligheder, se sammenhænge etc. etc.
 
Gevinsterne ved MindScape er mange, og blandt de mest kendte er:
Større kreativitet og balanceret tænkning.
Interaktiv forbindelse til underbevidstheden.
Åbning til uendelige muligheder for selvudvikling.
Kraftfulde metoder til træning af forestillingsevnen (alt, hvad du kan forestille dig, kan lade sig gøre), til at afslappe og afstresse både krop og sind, til bekræftelse (et indbygget pendul) og til opnåelse af målsætninger.
 
Altså er MindScape et kursus, som alle kan have glæde af i en tid, hvor de teknologiske fremskridt overflødiggør vores sinds ressourcer. MindScape en super metode til at tappe ind i sindets potentiale, og bruge det til at forbedre alle aspekter i livet på mange niveauer.

Kursus-info

Meld dig allerede nu til MindScape-kurset lørdag d. 7. og søndag d. 8. april 2018 (hver dag fra kl. 9 til 18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.
En af de dygtigste MindScape-instruktører, Eloise Ansell, i verden tager os med ud på en oplevelse, som for altid vil være en vigtig del af dit liv uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende, sportsudøver, kunstner, forælder, behandler, coach, musiker, studerende eller blot en nysgerrig sjæl, der vil have det bedste ud af det her liv.
Kurset foregår på engelsk.
Pris ved tilmelding inden 7. marts: 400 euro – herefter: 500 euro.
 
Kontakt mig for mere info om MindScape, eller bestil en BodyTalk-session, hvor vi bruger MindScape til at finde ind til det, der er vigtigt for din krop for at få det godt mentalt og fysisk. Det er altid en spændende, rørende og fin oplevelse.
 
Du er velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06, sende en mail til helle.torreblanca@gmail.com – eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com
 
 
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker – både mennesker og dyr er velkomne

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.