Det danske magasin i Spanien
Masser af mad og drikke kendetegner december – vi hygger os, men leveren kommer på overarbejde. Når man tænker på vigtigheden af leverens arbejde, kan det undre, at mange af os overbebyrder den med alkohol, for fed mad og sukker, men der er hjælp at hente til din lever.

Her er 6 tegn på at din lever trænger til hjælp:

  • Hvid/gullig tunge og dårlig ånde
  • Væskeophobning og/eller forstoppede bihuler
  • Søvnløshed (du vågner typisk mellem kl. 01 og 04 om natten)
  • Oppustet mave
  • Tømmermænds-symptoner (skyldes, at kroppen dehydreres, mineraler og B-vitaminer mistes, og pH værdien sænkes)
  • Halsbrand
lever1Boldocynara fra Vogel indeholder friske, økologisk urter med mange bitterstoffer. Hovedingrediensen er dog artiskok – en urt, som fremmer galdeproduktionen. Galden medvirker i leverens udrensningsproces og er nødvendig i nedbrydning af fedtstoffer. Artiskok kan sænker også kolesterolniveauet og regenerer cellerne i din lever. En anden ingrediens er mælkebøtte, som er naturlig vanddrivende, ,og som hjælper til at afgifte tarmsystemet. Indholdet af pebermynte og boldo giver god effekt på tarmkramper og luft. Fås i dråber.
 
Marietidsel (Silymarin) er måske den bedst kendte af alle leverurter. Mange forsøg har vist, at marietidslen er i stand til at beskytte leveren, og netop frøene fra denne plante kan føre leveraktiviteten tilbage til normale tilstande efter belastning. Den er i øvrigt en meget stærk antioxidant. Fås i kapsler.
 
Friskpressede safter er en stor hjælp for leveren. Tag 2 gulerødder, 2 blegselleri-stave, 1 rødbede og et æble, helst økologisk, og kør det gennem saftpresseren. Drik dette på fastende hjerte. Hvis du ikke har en saftpresser, kan du i stedet drikke Biotta Breuss saft.
 
Det er også af stor betydning, at man drikker nok vand for at hjælpe leveren i dens mange arbejdsopgaver.
 
Glædelig jul
 
(Produkterne kan købes hos Vitamina i Centro Idea)
Af Vitamina

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.