Det danske magasin i Spanien

Du tænker måske ikke meget over din tarm dagligt – men de dage, hvor du har svært ved at komme på toilettet – ja, der får den lidt ekstra opmærksomhed.

 
Det er jo faktisk ret meget! Og især når hele vores system er så afhængig af tarm-funktionen!
 
De dage du ikke kommer på toilettet, går du måske rundt og føler dig som en ballon! Dine affaldstoffer kommer ikke ud, og derved får det hele lov til at køre en omgang mere i kroppen. Det belaster både dine slimhinder i din tarm, din lever, dit immunforsvar, dit hormonsystem og energiproduktion.

Men hvorfor sker forstoppelse?

Ja lad os ryste posen! Din krop er ikke skabt til bare fra den ene dag til den anden at skabe forstoppelse. Den er skabt til at få en masse fiber fra grøntsager, der forebygger dette, og derudover så er den også skabt til at have en tarmflora, der er i balance.
 
Er du en person, der ofte stresser, bruger kemisk medicin, spiser mere raffineret mad end ‘naturligt mad’ og har for travlt til at tykke din mad – ja alt dette har en indvirkning på din søde tarm.

forstoppelse3Lad os bruge pastabilledet!

Forstil dig, at du koger noget pasta – Efterfølgende lader du det stå og køle ned. Når vandet er koldt nok til at du kan røre ved det, mærker du konsistensen på vandet – det er godt slimet. Dernæst tager du pastaen op og kaster det på væggen. Hvad sker der? – Det bliver hængende, og du kan kun få det ned med vand og sæbe.
 
Næste spørgsmål – hvad tror du, at der sker i din tarm? Din tarm er meget lang, meget kringlet og meget smal – hvordan kan du få det klister stads ud af dit system igen – uden at det volder bøvl?
 
Hvis du ikke får dine grøntsager, dine gode næringsstoffer fra grøntsager, fedt og protein, og dertil har ubalance i din tarmflora – ja så er din stakkels krop bagud.
 
75 % af dit immunforsvar sidder i din tarm – 85 % af dine neurotransmitter bliver skabt i din tarm, så tarmen må vitterlig ikke underkendes! Den er simpelthen vejen til alt godt og vejen til alt ondt!

Du er, hvad du spiser – men allermest hvad du optager!

Synes du, at det går lidt ned af bakke, din krop knirker, dine led gør ondt, og du mangler overskud?
 
Det er altafgørende for dit velbefindende at forebygge for sygdomme. Går den, så går den – men hvad hvis den ikke går? Eller hvad den dag, hvor det ikke går?
 
Stop op! Og tag skeen over i den anden hånd og vær god ved din krop!

Lad os vende situationen!

Din tarm brokker sig, fordi du har gjort noget ved den, så den ikke kan klare mere – ofte har du gjort det over noget tid. Hvornår har du sidst tænkt på, hvad den har brug for, for at fungere bedst muligt?

forstoppelse2Hvad har min tarm brug for?

Du skal sørge for at spise en masse gode olier! Du bor i Spanien – landet hvor dette virkelig er muligt! Når du går ud og handler – så køb kun olie i mørke glas. Det skal være koldpresset og gerne økologisk. Steg kun i god gammeldags smør i pakke eller i koldpresset kokosolie. Din tarm vil elske dig for det, da du smører den indvendigt (også dine led og nerveceller).
Dertil skal der grøntsager på bordet! Igen er du på forkant – du bor i det land, der har de fedeste grøntsagsafdelinger og markeder. Tænk, at de fibre, der er i grøntsagerne, kan du ikke nedbryde, og derfor går de direkte til tyktarmen, som tager sig af dit afførring, og her hjælper fibrene med at få afførringen ud.
 
Tarmflorabakterier eller probiotika er de gode venner, du har længst nede, altså i tyktarmen. De fleste af dem er dine hjælpere, de hjælper dig med at holde skik på de udefrakommende bakterier, de hjælper dig med at optage din mad og de får dit affald ud. Desværre er der mange af os, der har en ubalance i tarmen. Ofte har vi for mange ‘onde’ bakterier. Vi skal helst have en fordeling af 85% gode bakterier og 15% dårlige, så har dit immunforsvar noget at øve sig på. Vi har lavet vores egen Flora som du finder på: www.currame.com. Den indeholder 25 billioner bakterier ved 12 forskellige slags – lige præcis det din tarm har brug for!
 
Som du nok kan læse er tarmregionen ikke bare noget, vi må springe over – nej det er faktisk grobund for hele vores velbefindende, og derfor er det vigtigt, du passer på din tarm!
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +4527207723
 
Hos curra • me arbejder vi med helhed, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan ud fra dine ubalancer, din krop og dine behov!
 
Vi ses snart! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 

 
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 20 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @currame0.
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.