Det danske magasin i Spanien
WorkShop – Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

WorkShop - Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

WorkShop: Et par dage i Naturen kan ændre dit liv
– og den måde du oplever dig selv og din verden på.

Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker – både mennesker og dyr er velkomne.
 
Alle kan være med, når jeg d. 19. og 20. september indbyder til WorkShop på en 350 år gammel Finca i Montes de Málaga.
Du kan vælge at være med begge dage eller blot en af dagene – det vigtigste er, at du giver dig selv fri.
Har du brug for at genoplade batterierne efter sommeren, slappe af i den skønne natur, være sammen med dejlige mennesker og dyr, spise farverig mad, køle dig af i poolen, gå lange stille ture i bjergene over Málaga – og har du lyst til finde ind til dig selv igen – eller måske for allerførste gang?
 
Jeg kalder WorkShoppen ‘Forbind dig med Naturen’ – og at gøre det handler ikke kun om at forene sig med dyr, træer, planter, Moder Jord, Universet… Det drejer sig i høj grad om at forbinde os med os selv. Finde ind til vores egen indre kilde, til vores center.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi tit, og ser i stedet os selv separat fra naturen.
 
WorkShoppen er også en introduktion til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kigger på de grundlæggende idéer bag denne spændende, simple og kraftfulde behandlingsform, som kan ændre dit liv ved at åbne op for et bredere perspektiv og et større potentiale.
At forbinde sig med bevidstheden, at være bevidst i livet, fremfor at eksistere ‘bevidstløst’ (i hamsterhjulet), er en magisk oplevelse. Og alle kan gøre det!
 
WorkShoppen tager dig med op over forståelsen af ord, følelser, forventninger og dualitet. Derhen hvor intet er sandt eller falsk, sort eller hvidt, rigtigt eller forkert.
I sidste ende handler det alt sammen om bevidsthed, at finde ind til den du virkelig er. Inde bag lagene af forventninger til dig selv og alle de påduttede etiketter. Vi når ind til at ‘være’ i stedet for at ‘blive’ og ‘gøre’.
 
Du vil lære at forstå dine dyr på et dybere niveau. At modtage deres beskeder kan være en følelsesmæssigt stor oplevelse.
Vores dyr giver så meget kærlighed og støtte til os og vores familier, og de er fantastiske læremestre, som kan hjælpe os med at opfatte dybere aspekter af os selv og vores liv. Deres beskeder og den visdom, de deler, er klar, enkel og dyb.
 
BodyTalk genetablerer vores medfødte evne til at være sunde og raske – ganske enkelt ved at lytte til og forstå kroppens signaler.
BodyTalk for mennesker og dyr er en behandlingsform, som forstår den indflydelse, kroppens psykologi har på vores helbred. I stedet for at fokusere på et symptom finder BodyTalk de underliggende årsager til sygdom ved at arbejde med både fysiske, emotionelle, miljømæssige, genetiske og epigenetiske faktorer. Vi adresserer altså hele vores historie, og benytter vores livs totale kontekst for at få et godt mentalt og fysisk helbred.
 
BodyTalk er en komplementær behandlingsform, som bygger en fin bro mellem konventionel medicin og alternative behandlinger.

WorkShop-program

Den første dag, altså tirsdag d. 19. september, introduceres du til BodyTalk for både dyr og mennesker. Vi laver mini-sessioner i den smukke mongolske jurte, som står på Finca’en – og aktiverer kroppens systemer, arbejder med potentialet i vores DNA og balancerer vores sind til de tre hjerner. Vi er i naturen, forbinder os med den. Vi er Naturen!
 
Dagen efter, onsdag d. 20. september, arbejder vi med forskellige teknikker til at forbinde os med de dyr, træer og planter, som lever på Finca’en, på nabogården og i bjergene; ørne, bjerggeder, fugle og insekter, heste og muldyr (vi har endda to skønne muldyr-tvillingeføl, som er helt fantastiske at ‘være med’), og selvfølgelig hunde og katte. Vi observerer og opfatter, lærer og aflærer fra dyrene.
 
Du vil blive introduceret til kraftfulde og effektive teknikker, som nemt kan kombineres med andre modaliteter. Og arbejder du som behandler/terapeut, kan denne WorkShop også hjælpe dig til at få en dybere forståelse, bevidsthed og intuition i dit arbejde.

Dato: Tirsdag d. 19. og/eller onsdag d. 20. september 2017 (hver dag fra kl. 9 til kl. 18 inkl. kaffepauser og frokost).

Pris: 85 euros pr. person/dag – eller 140 euros pr. person for begge dage.

Sted: Finca El Romeral in Colmenar, Los Montes de Málaga www.theuniqueretreat.com

Fincaen ligger ca. en halv times kørsel fra Málaga. Ønsker du at overnatte, kan du kontakte Finca El Romeral for ledige værelser:
 
www.theuniqueretreat.com – Marina Curtis-Evans, marina.curtisevans@gmail.com – tel. +34 686 156 912
Vi tilbyder en sund og lækker frokost for 10 euros pr. person/dag inkl. vand, te og kaffe – og middag for 12 euro inkl. øl og vin. Overnatter du på stedet eller har lyst til at komme tidligt om morgenen, er der morgenmad til mellem 3 og 5 euro.
 
Tilmelding til: Helle Espensen, Aut. BodyTalk Practitioner – www.bodytalk-torreblanca.com
helle.torreblanca@gmail.com – tel. +34 607 62 91 06

Byg din egen WorkShop

Har du og dine venner, kolleger eller familie lyst til at afholde jeres helt egen BodyTalk-Workshop, stiller jeg gerne op med et program, som er tilpasset jeres ønsker og behov: Stress, søvnløshed, manglende fokus i livet og kroppens psykologi, immunforsvar, allergi, fordøjelsessystem og kroppens økologi, kommunikation med dyr, akut behandling, epigenetik og bevidsthedsarbejde… Mulighederne er uendelige.
Ring til mig på +34 607 62 91 06 for en uforpligtende snak om din WorkShop.

Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.

helle bodytalk
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.