Det danske magasin i Spanien
Vintervejr giver hurtigt tørre og sprukne læber, som ser triste og blege ud, og derfor er det vigtigt at beskytte dem mod sol og vind. Et godt lille fif er at børste læberne blidt med tandbørsten – det fjerner de gamle, tørre hudceller og sætter gang i blodcirkulationen, så læberne får den oprindelige blødhed og glans tilbage.

Brug læbepomade hver dag, og meget gerne gloss eller læbestift – det beskytter alt sammen mod udtørring.
 
Med alderen mister de fleste kvinder en del pigment i deres læber, omridset af læberne udviskes og rynkerne begynder at vise sig. Amorbuerne er nu svære at se, og læberne ser mindre ud og virker ikke så fyldige som før.
 
Med permanent makeup kan læbekonturerne genskabes og pigmenten i læberne øges igen. Permanent læbelinje er en mikropigmentation med naturlige farvestoffer og helt uden bivirkninger. Farverne findes i mange toner, og vi hjælper med at vælge den, som bedst passer til huden og håret nuancer. Den permanente makeup indpigmenteres som en naturlig linje langs den oprindelige læbekontur.
Ved evt. uregelmæssigheder i læbekonturen korrigeres det og skæve eller manglende amorbuer kan rettes op med en linje, som matcher læbens egen farve.
Ved rynker omkring munden er en permanent lipliner alle tiders løsning. Den indpigmenterede farve forhindrer nemlig læbestift og gloss i at flyde ud i rynkerne omkring munden.
 
Behandlingen med Goldeneye permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med creme, og er derfor ikke ubehagelig. Alle Goldeneye’s farver er testede og rene, hvorfor der aldrig opleves allergiske reaktioner. Systemet bruges også til at optegne eyeliner og øjenbryn.

Har du et ønske om at få et flot og naturligt læbelook, så ring og få en snak med Nana Norrbom – eller book en prøvekonsultation på tel. 610 71 60 48.

Af autoriseret kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.