Det danske magasin i Spanien
Permanent makeup – en ideel sommerløsning

Permanent makeup - en ideel sommerløsning

Nu er sommeren her igen, og med den følger makeuppens værste fjende: de høje temperaturer.

De fleste kvinder kender til problemet med eyelineren og brynstiften, der bliver bløde i varmen og svære at have med at gøre. Også huden bliver varm og makeuppen “forsvinder” i bogstaveligste forstand som dug for solen – eller tværes ud, så stregen, der burde pynte langs vippekanten, pludselig sidder og truer midt på øjenlåget. Mange kender sikkert også det, at man har tegnet to flotte bryn om morgenen. Senere på dagen kigger man sig i spejlet blot for at konstatere, at man pludselig kun har ét bryn…. hvor fedt er det lige?
Permanent makeup kan være løsningen.

Den permanente eyeliner kan påføres på forskellige måder, fint og smalt, eller lidt bredere til den, som ønsker et mere fremhævet look – og vigtigst af alt; den bliver siddende, hvor den skal, uanset om man boltrer sig i havets bølger, sveder på tennisbanen, shopper igennem i den sommerhede storby eller bare har en lang og hård arbejdsdag på kontoret.
At få læbelinjen tegnet op er ligeledes meget populært, da det gør munden mere udtryksfuld. Den naturlige læbelinje har det med at blive udvisket med alderen, og vi ved alle, hvor hurtigt selv en læbeblyant af god kvalitet forsvinder eller ender på vandglasset sammen med læbestiften. Med den permanente læbelinje er det ofte nok at bruge lidt lip gloss, da linjen også giver både facon og farve til læberne.

Farvemulighederne er talrige og det permanente ønskelook kan opnås på få timer i klinikken – og behandlingen er næsten smertefri.
Permanent makeup er testet for at sikre, at selv kvinder med ekstrem sensitiv hud ikke får allergiske reaktioner. Altså er permanent makeup netop en god løsning til kvinder, der er reagerer allergisk med rødmen, kløe og irritation overfor almindelig makeup.
Få smukke bryn, læber eller en eyeliner som bare sidder, hvor den skal 24 timer i døgnet, inden varme og badesæson for alvor sætter ind.

For bestilling af prøvekonsultation kontakt Nana Norrbom på tlf. 610716048.

Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.