Det danske magasin i Spanien

De, der kæmper med et ustabilt blodsukker, vil opleve en pludselig trang til søde sager, der kan være næsten umulig at modstå. Uanset hvor hårdt de prøver, tvinger trangen til noget sødt dem til at snacke chokolade, slik eller kage, og det går naturligvis ud over både vægten og figuren, men også psyken i de perioder, hvor det svingende blodsukker er i bund.
Desværre er viljestyrke ikke altid nok, når man kæmper mod trangen til slik og for meget fedende og usund mad. Derfor har Pharma Nord nu udviklet et nyt produkt, der kan hjælpe dig med at få styr på dit svingende blodsukker.
Bio- Gluco -Control kombinerer Delphinol, et unikt chilensk maqui-bær,
som forsinker frigivelsen af glukose i blodbanen sammen med et patenteret organisk chrom, ChromoPrecise, der kanalerer glukose ud af blodbanen og ind i cellerne.

Fem gode råd der også kan hjælpe dig med at reducere trangen til sødt og forbedre dit energiniveau:
1. Spis jævnligt: Tre hovedmåltider og to sunde mellemmåltider vil hjælpe med at forhindre, at dit blodsukker falder drastisk.
2. Begynd aldrig din dag med sukker: Mange morgenmadsprodukter er fyldt med sukker. Vælg i stedet havregryn, yoghurt natural og meget gerne æg eller andet protein.
3. Forarbejdede fødevarer indeholder ofte sukker: Husk at kontrollere etiketterne på produkterne i supermarkedet. Lav din egen mad fra bunden.
4. Vær aktiv: Motion forbedrer din insulinfølsomhed, som hjælper med blodsukkeret.
5. Frisk frugt, ikke juice: Næsten en fjerdedel af det tilsatte sukker i vores kost kommer fra sodavand og frugtjuice. Hold dig til vand og spis et stykke frugt, så får du også alle fibrene med.

Produktet kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Af Susan Lauritsen, Vitamina

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.