Det danske magasin i Spanien
Bidro-Kvinder60-Kvinder120
 
Ikke alle ved, at en arbejdsbi i løbet af 28 dage har arbejdet så hårdt, at den dør. Det er heller ikke alle bekendt, at den sammen ægcelle, der bliver til en arbejderbi, kan blive til en dronning, hvis den fodres med specielt dronningefoder. Det betyder, at dette dronningefoder må besidde fantastiske egenskaber, da det er i stand til at frembringe en betydelig større bi end normalt, og som desuden lever 60 dage længere end de andre. Denne ejendommelige nærende gelé, som arbejderbierne samler til det æg, der skal blive til en dronning, har man endnu ikke helt udforsket, og dens sammensætning er kun delvis kendt. Men geléen indeholder uhørt vigtige stoffer, ellers kunne bidronningen ikke udføre så fantastiske præstationer. Hun lægger jo omkring 2000 æg hver dag og bliver befrugtet en gang. Faktum er, at den præsentation er enestående i naturen. I videnskabelige og illustrerede ind- og udenlandske tidsskrifter læser man nu om bidronningens virkning. Man får at vide ved at gennemgå rapporterne, at Gelé Royal bidronningeføde virker ikke kun foryngende og stimulerende ved at påvirke de endokrine kirtler, men også mod kighoste og astma, især hos småbørn. Svage børn kommer sig hurtigt og får appetitten tilbage efter en kur med Gelé Royal. Bronkitis, migræne, mave- og galdebesvær, fordøjelsesproblemer, svage nerver, og træthed pga. nedsat kirtelfunktion påvirkes også gunstigt.

 
Analyser fra Quists Laboratorium viser, at den friske Gelé Royal i Bidro har et stort indhold af proteiner, aminosyrer og B-vitaminer. Desuden indeholder Bidro små mængder af naturlige mineraler, spormineraler samt sporstoffer.
 • Bidro giver energi, til det man aldrig får gjort.
 • Bidro styrker kroppens immunforsvar.
 • Bidro styrker hud, hår og negle.
 • Bidro styrker hormonelt, da Gelé Royal indeholder hormonlignende stoffer direkte fra naturen. Bidro kan derfor anbefales til humørsvingninger, stress, irritation, op til menstruationen samt ved menstruationssmerter.
 • Bidro er godt til overgangsalderen, hvor mange undgår hedeture, depression m.m. Giver i det hele taget øget velbefindende.
 • Bidro anbefales til ældre mennesker, som får en ensidig kost.
 • Bidro hjælper ældre mennesker med appetit- og søvnløshed, og mange føler, at de har fået livsglæden tilbage.
 • Bidro anbefales i sygdomsperioder, da den styrker kroppens immunforsvar, således at man hurtigt kommer til kræfterne igen.
 • Bidro kan hjælpe mod astma, allergi og bronkitis, det har et forsøg med læge Søren Thygessen påvist.
 • Forsøg i Kina har påvist, at Gelé Royal nedsætter ældningsprocesserne samt øger fertiliteten. Kan hjælpe ved graviditetsproblemer.
 • Bidro skaber indre balance.
Gelé Royal Bidro kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.