Det danske magasin i Spanien
Verdens første økologiske fiskeolie
Vitamina
I dag kræver flere og flere mennesker økologiske fødevarer, men hidtil har ingen formået at producere en økologisk fiskeoliekapsel. Hos New Nordic har man ledt med lys og lygte for at finde en producent af en kontrolleret økologisk fiskeolie. Men altid blev man mødt med samme svar: “Det er ikke muligt, da en økologisk fiskeolie skal være fremstillet af fisk, der kommer fra et miljø, der er kontrolleret, og fisken må selv kun spise økologisk.”
Endvidere skal olien fremstilles uden anvendelse af kemisk opkoncentration, og dette kan kun ske, hvis den friske fisk er koldpresset til olie umiddelbart efter, at den er slagtet – altså mens den stadig er helt frisk. Men New Nordic gav ikke op, og endelig fandt man en dansk regnbueørredproducent, der var parat til at investere i de anlæg, der er nødvendige for at koldpresse den friske økologiske fisk til økologisk fiskeolie. Olien kommer i en økologisk kapsel og er dermed verdens første økologiske fiskeoliekapsel.
 
Derfor er Dansk Ørred TM så god:
 
  1. Som at spise nyfanget fisk.
    Økologisk kontrolleret dansk fiskeolie, som uden kemisk oprensning koldpresses direkte til den gode olie lige efter, at den er fisket op af vandet. Så ren og frisk, at olien er næsten helt farveløs.
  2. Mangfoldigheden af fedtsyrer i præcis samme balance som i den nyfangede fisk.
    Kombinationen af fedtsyrer er helt unik i den fede nordiske ferskvandsørred. Dansk Ørred er koldpresset økologisk olie, hvor mangfoldigheden af fedtsyrer er bevaret præcis som hos fisken i naturen. Det vil sige fuld spektrum omega. Modsat eksisterende fiskeolier på markedet er den altså ikke kemisk opkoncentreret på særlige fedtsyrer.
  3. Med omtanke for naturen, fisken og mennesket.
    Bæredygtig og 100 procent sporbar danskproduceret fiskeolie med lavt CO2-udslip. Dansk Ørred er et unikt gennembrud indenfor fiskeolie, da man i hele fremstillingen drager omsorg for natur, fisk og mennesker.
Dansk Ørred TM kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.