Det danske magasin i Spanien
Sevilla roser Krohn-Dehli til skyerne

Sevilla roser Krohn-Dehli til skyerne

LD
Billede af Iago Aspas.
Den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli, der for øjeblikket spiller i spanske Celta Vigo, er transferfri til sommer. Det betyder også, at rygterne om den danske spillers fremtid er i fuldt flor. Der skulle efter sigende være masser af klubber ude efter den 31-årige dansker eksempelvis Malaga og Tottenham, og han har ifølge reglerne kunnet forhandle med en ny klub siden nytår.
En anden klub, hvor rygterne har været mere vedholdende, er Sevilla, men der er dog heller ikke herfra nogen officielle bekræftelser på, at danskeren skulle komme til at spille for den spanske klub fra den kommende sæson, når hans kontrakt udløber. Der er dog flere indikationer på, at der er noget om rygterne om, at netop denne spanske storklub skulle være særligt interesseret. Således skulle den danske landsholdsspiller ifølge den galiciske radiostation COPE Deportes havde gennemført et lægetjek i Sevilla uden problemer. Ifølge radiostationen er det således forventeligt, at der skal underskrives en tre-årig kontrakt mellem parterne, men efterfølgende har der dog ikke være offentliggjort noget om danskeren. Både Sevillas cheftræner, Unai Emery, og sportsdirektør, Ramón Lopez Velarde, har i spanske medier dog rost Krohn-Dehli, men det er nok generelt en del af det spil, der foregår. Træner og direktør er naturligvis også forsigtige i forhold til, hvad deres udmeldinger kan få af betydning for kampene i den indeværende sæson. Der er stadig omkring 9 kampe tilbage, som du naturligvis kan lave online spil på hos bookmakeren bet365.
 
Lutter rosende ord fra klub og spillere
Cheftræner Unai Emery er en anelse afdæmpet i udtalelserne, men han kalder dog danskeren for en stor fodboldspiller ud at gå mere i detaljer. Sportsdirektør, Ramón Lopez Velarde, går noget længere i sin positive omtale af Krohn-Dehli og et eventuelt skifte til Sevilla. Således roses hans arbejdsindsats, og sportsdirektøren mener, at et klubskifte stort set vil være uden risiko for Sevilla. Krohn-Dehli er da også kendt som en løbestærk spiller, der gennemsnitligt løber over 11 kilometer i hver kamp, og det er naturligvis det, direktøren henviser til.
Også fra truppen lyder stemningen til at være positiv. Således udtaler den nuværende Sevilla-spiller Iago Aspas Til Radio Marca, at han gerne så, at Michael Krohn-Dehli kommer til at spille for den andalusiske storklub. Iago Aspas er tidligere holdkammeret med danskeren i Celta Vigo, og det er naturligvis på denne baggrund, at den offensive spillere gerne ser ham på holdet.
 
I Celta Vigo er der imidlertid stadig håb om at Krohn-Dehli vil forlænge kontrakten og blive i klubben. Der er ingen tvivl om, at opholdet i Celta Vigo har været en succes for danskeren, hvilket altid vil mindske sandsynligheden for et klubskifte. Men det kræver naturligvis, at man kan opnå enighed om en forlængelse af den eksisterende kontrakt, og det kræver af og til, at begge parter kan strække sig. Danskeren er helt sikkert en vigtig spiller for klubben, men prisen kan naturligvis blive for høj. Tilhængerne i Celta Vigo er også opsatte på, at danskeren bliver i den spanske klub, og faktisk har de kreeret et hashtag til ham “MKDQuédate“, der benyttes på Facebook, Twitter og Instragram.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.