Det danske magasin i Spanien
Vitamina-Valleforce-Molkosan-januar-2015
Hvor blev vores gode gamle Molkosan af? Den blev hældt i nye flasker, fik nyt navn, og nu ved man også en hel del mere om, hvorfor ostevallen med det nye navn, Valleforce Alpedrik, har den unikke evne til ikke kun at hele en sårbar hud op, men også hjælpe de trætte tarme med at nedbryde mad. Og ikke nok med det, man ved også nu, at det er orotsyre, som har evnen til at bære alle de sunde basiske mineraler ud i hele kroppen og derfor har en mærkbar evne til at højne sundheden i kroppen.
 
Valleforce Alpedrik er skabt af den valle, som bliver tilovers, når man producerer ost. Vallen tilsættes udvalgte bakteriekulturer og gennemgår en mælkesyregæring. Herefter tilsættes L+ mælkesyre. Det er netop denne højredrejede mælkesyre, som har så fin en effekt på muskler, led og hud, fordi mælkesyren er med til at ilte alle vores celler, men også skaber et mere basisk miljø, som er meget sundere, forebyggende og behandlende end den alt for hyppige syredannede mad, vi fylder os med.
 
Listen over de mange erfaringer med ostevallen er meget, meget lang, men vi fortjener at få skabt et nyt overblik. Der er mange års erfaring med:
Mavekatar, mavesår, tyktarmskatar, for lidt mavesyre, fordøjelsesvanskeligheder med forstoppelse, løs mave, luft i tarmene og for lille leveraktivitet.
Blodsukkerproblemer evt. med vægtforøgelse.
Gigt- og reumatiske sygdomme på grund af for meget syre i kroppens forskellige væv.
Til problemer, der viser sig i hud og slimhinder, kan nævnes fod- og armsved, eksem, vorter, neglesvamp, uren hud, behandling af insektstik og svamp i underlivet.
 
Faktisk er der utallige situationer, hvor kroppen har brug for Valleforce Alpedrik, for netop ved at rette op på kroppens pH-værdi, ved netop at rette op på mikrofloraen på alle slimhinder og ved at skabe en bedre evne til at få mineralerne ud til alle væv, er der fra de schweiziske bjerge, hvor køerne græsser i kvalitetsgræs- og urter, skabt en støtteterapi, som hører blandt ikke kun et af de ældste naturprodukter, men også et af de mest værdifulde.
 
Som drik:
1-2 tsk. Valleforce/Molkosan anvendes i et stort glas vand.

Udvortes:
Ufortyndet Valleforce/Molkosan kan anvendes til rensning af småskrammer, rifter, insektbid mm.

 
Valleforce/Molkosan kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.