Det danske magasin i Spanien
BodyTalk – om at give sin krop en stemme
BodyTalkFEB
 
– både mennesker og dyr er velkomne.

 
FAQ
 
Hvad er BodyTalk?
Som navnet antyder, er det kropskommunikation – dels mellem os og vores krop, og dels kroppens celler imellem. Vi er skabt til at kommunikere med vores krop, forstå dens signaler (symptomer), og hjælpe den med at behandle årsagen til symptomerne. Desværre kan vi mennesker ikke finde ud af det længere. Vi har lagt låg på vores intuition med moderne livsstil, stress, præstationsangst, informationsteknologi osv. Som BodyTalker genetablerer jeg forbindelsen mellem klienten og dennes krop, så helingen af fysiske skavanker og mentale tilstande kan speedes op. BodyTalk skaber klarhed i hjernen og styrke i kroppen.
 
Skal man have en konkret sygdom for at komme til BodyTalk?
I min klinik ser jeg mennesker med alt lige fra nedgroede tånegle til kræft i stadie IV, mennesker med mentale udfordringer, eller som ønsker at finde vejen ud af et dødvande mod et mere harmonisk liv. Kroppen indeholder svarene, og viser vejen – når den bliver hørt.
 
Er BodyTalk også for børn?
Absolut! Børn tager meget nemt imod BodyTalk, fordi de ikke, ligesom voksne, er styret af en række fastlåste tankemønstre og overbevisninger. Jeg behandler børn for både fysiske og mentale lidelser. Og her er det vigtigt, at forældrene forstår, at de er deres børns vigtigste omgivelser, og derfor er vigtige medspillere i forløbet.
 
Hvor mange sessioner skal man have?
I mange tilfælde er en enkelt session nok, men det kan jeg ikke sige, før sessionen er slut. Her giver kroppen mig en praj om, hvorvidt endnu en session har prioritet, og hvornår en sådan optimalt skal foregå. Herefter er det selvfølgelig op til klienten, om han/hun har lyst til at gå videre med de temaer, som er dukket op i den første session. Mange mennesker nyder BodyTalk i en sådan grad, at de kommer jævnligt for at bevare kroppen i god fysisk balance og for at holde den personlige udvikling kørende. Det er en vidunderlig følelse at sende glade, opløftede og energifyldte mennesker ud af min klinik.
 
Hvordan foregår en BodyTalk-session?
Efter en samtale, hvor klienten fortæller om sine symptomer og ønsker for sessionen, lægger han/hun sig på briksen – fuldt påklædt. Behandlingen, der varer en times tid, er non-invasiv og behagelig. De fleste føler sig afslappede, rolige og meget klare i hovedet efter en BodyTalk-session. Jeg forklarer klienten om de emner, der er kommet op i sessionen, og alle lærer at lave hjernebarksbalancen, som er et fantastisk redskab til mental og fysisk heling, forebyggelse, førstehjælp, at falde i søvn på eller vågne op til. Teknikken tager ca. tre minutter, og langt de fleste af mine klienter laver den hver eneste dag. De kan simpelthen ikke lade være. Hjernebarksbalancen skifter de ‘sikringer’, som er gået, genskaber cellekommunikationen og balancerer højre og venstre hjernehalvdel. Det giver fornyede kræfter til din hjerne – og gør den så glad.
 
Hvad med livsstilssygdomme?
Vi lever i en tid, som både er spændende rig på muligheder og potentiel vækst, men den er også overvældende travl, krævende og udmattende. Hvordan rammer man en balance mellem disse to yderpunkter uden at brænde helt ud? Uden at føle, at livet bare passerer forbi? Hvordan sætter man grænser rundt om det, der virkelig er vigtigt, og det der ikke er – uden at føle dårlig samvittighed og skyld? Det er her, jeg kommer ind med BodyTalk, så kroppens kan sættes i stand til at bekæmpe årsagen til de symptomer, vi kalder livsstilssygdomme; fibromyalgi, stress, diabetes, cancer, depression, svagt immunforsvar, angst osv.
 
Arbejder du også med dyr?
Ja, BodyTalk er også for dyr – uanset om det handler om et helbredsproblem, adfærdsmønster eller et ønske om en dybere forståelse og dermed et bedre forhold dig og dyret imellem. At forbinde sig med et dyrs bevidsthed er en gave, som alle dyreejere burde opleve. Især kæledyr påtager sig et stort ansvar for deres menneskers handlinger, og overtager elementer af vores fastlåste tanke- og adfærdsmønstre, fordi de observerer os så intenst. Derfor er de oftere syge end deres frie artsfæller.
 
Er BodyTalk alternativ medicin?
Jeg synes til enhver tid, at medicin med navne, man knapt kan udtale og indlægssedler man ikke forstår, bør være alternativet. Når det er sagt, så nej, BodyTalk er ikke alternativ medicin, det er en komplementerede behandling, som fint integreres med både konventionel medicin og andre behandlingsformer.
BodyTalk er energimedicin – et bevidsthedsbaseret sundhedssystem, der tager det store billede i betragtning. Selv den fineste subtile sans kan være et zip-drive, der åbner op til noget, som ingen havde tænkt på – og det kan være nøglen. Den mindste celle har en bevidsthed, som kan være ude af balance og trænge til at blive reevalueret, så den vender tilbage til at gøre det, den er skabt til – og dét kan få det store tandhjul til at dreje rundt, så heligen sker.
 
Portrætfoto-Helle-Jan-2015
 
Har du lyst til at opleve de mirakler, som din krop er i stand til at udføre, er du meget velkommen hos mig.
Ring til mig på tel. 0034 607 62 91 06 – eller læs mere om BodyTalk her på www.ladanesa.com. Skriv BodyTalk i søgefeltet og du kan vælge imellem BodyTalk-artikler om alt lige fra hormonelle ubalancer, depressioner, udbrændthed og stress til spiseforstyrrelser, migræne, fibromyalgi, kræft, diabetes, angst og immunforsvar.
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.