Det danske magasin i Spanien
Al modstand knust af Ronaldo og Real Madrid

Al modstand knust af Ronaldo og Real Madrid

Ronaldo
Med sin 24. og 25. ligascoring i Primeria Division i Spanien sørgede Cristiano Ronaldo og Real Madrid for endnu en sejr, og denne gang gik det ud over Almeria. Holdet kunne med sejren ligeledes notere sig for ikke mindre end 20 sejre i træk, og det er en udbygning af rekorden i Spanien.

Almeria, der som bundhold måske var en lidt billig baggrund, kæmpede dog bravt, men da de 90 minutter og tillægstiden var gået, stod der ikke desto mindre 4-1 til holdet fra den spanske hovedstad. Primera Divisions førsteplads blev dermed bevaret af Ronaldo og holdkammeraterne fra kongeklubben. I hælene på Real Madrid kommer den evige konkurrent FC Barcelona, men forspringet ned til den nuværende nummer 2 blev udbygget. Efter FC Barcelona kommer et bare relevante udfordrere fra Atlético Madrid, Sevilla FC og Valencia CF. Bundpladserne er optaget af Córdoba, Deportivo La Coruña og Elche CF, ud over altså også Almeria.
 
Kampen mellem Almeria og Real Madrid, der altså endte 4-1 til Real Madrid, var ikke så ulige, som resultatet antyder, og Almeria kæmpede som nævnt bravt mod overmagten. Det til trods for, at holdet ikke har vundet en kamp siden sidst i september 2014. Det har også betydet, at holdets træner Francisco Rodríguez netop er blevet afskediget. Men ikke desto mindre formåede hjemmeholdet faktisk at ryste favoritterne fra den spanske hovedstad.
 
Real Madrid bragte sig planmæssigt i front med 1-0 på et mål af Isco efter 35 minutters spil. Isco scorede efter et par skudfinter, hvorefter bolden blev lagt ind til føring helt ude ved stolpen. Derimod var det ikke efter planen, men alligevel ganske fortjent, da Verza udlignede for Almeria kort efter. Et kort øjeblik kunne man tro, at mesterskabsfavoritterne var rystet, men pauseføringen til 2-1 til Real Madrid kom i hus med et hovedstødsmål af gæsternes walisiske superstjerne Gareth Bale.
 
Efter pausen var det nok forventningen af Real Madrid kunne køre sejren i hus. Men Almeria kunne have fortjent en bedre skæbne, hvor der blev fløjtet til straffe til hjemmeholdet. Straffesparket, der blev sparket af målscoreren til 1-1, Verza, blev imidlertid reddet af Iker Casillas i Real Madrids mål, der havde luret hjemmeholdets målscorer. En halv time af anden halvleg var her gået, og en udligning til 2-2 kunne måske have ændret kampen til Almerias fordel. Efterfølgende kom så Cristiano Ronaldos to rekordscoringer, hvor man lidt havde indtryk af, at Almeria-spillerne havde tabt pusten.
 
Kampen er et godt eksempel på, hvornår der kan være penge i live betting. Havde du spillet rent på Real Madrid inden kampstart, ville odds’et have været relativt lavt. Men havde du live bettet på Primera Division kampen i løbet af kampen, ville der have været flere situationer, hvor du kunne have fået et væsentligt bedre odds, hvis du spillede på Real Madrid. Det gælder naturligvis i situationerne, hvor der blev udlignet, og omkring det tidspunkt, hvor der blev dømt straffe til hjemmeholdet. Det er naturligvis også begivenheder, der kan ændre en kamp, men hvis du har is i maven, er der altså nogle yderligere muligheder her.
Af bet365

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.