Det danske magasin i Spanien
Sig farvel til rynkerne på 3 minutter

Sig farvel til rynkerne på 3 minutter

Nana 1
Ultimate Young fra det tyske firma PM-International lancerer et banebrydende produkt, som reducerer linjer, rynker og store porer i huden på under tre minutter.

Med Ultimate Young reduceres rynkerne optisk, og huden strammes synligt og mærkbart op. Ultimate Young er et fantastisk supplement til den daglige hudpleje, og tilfører huden den ekstra energi, som den ofte har brug for.
Serumet er udviklet med det unikke NTC-transportsystem, som sørger for, at alle de aktive næringsstoffer trænger helt ned i huden til alle celler.
Det er et let serum, som påføres i små doser de steder i ansigtet, hvor et udglattende og opstrammende resultat ønskes.
Efter kun tre minutter ses resultatet tydeligt, og effekten varer i mindst 6 – 8 timer.
Serumet føles køligt og opfriskende øjeblikkeligt ved påføring, og hudens teint lysnes en smule, hvorfor det også egner sig fint til mørke skygger under øjnene.
Ultimate Young kan bruges efter behov, og er selvfølgelig et must til årets sidste fester. Serumet er dog også en perfekt ‘makeupartist’ at have med i tasken, så looket kan strammes op i løbet af dagen på job, efter sport eller hvis turen går direkte ud i byen efter en dag på kontoret eller på golfbanen. Ultimate Young kan benyttes som en del af din daglige hudpleje.
Ultimate Young er dermatologisk testet og indeholder bl.a. planteekstrakter, silica, magnesium og andre meget effektfulde ingredienser.
 
Du kan sikre dig en krukke Ultimate Young inden julemånedens travlhed for alvor sætter ind – hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola.
Tlf. 610 71 60 48.
 
Nana 2
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.