Det danske magasin i Spanien

Del

Vitamina-Olivir-foto
 
Bibelsk omtalt plante opdaget med stærke medicinske egenskaber.

 
Også hjælp for herpes patienter
De fleste husker sikkert det sted i Biblen, hvor der fortælles om duen, der bringer Noah et olivenblad og således tegnet på, at Syndflodens vande har lagt sig.
I moderne tid har man opdaget et imponerende sunhedsrelateret stof i olivenblade, kaldet oleuropein. Oleuropein er et iridoid, en klasse af kemiske stoffer, der findes i planter. Forskerne har påvist, at oleuropein sænker blodtrykket, fremmer blodstrømmen gennem hjertets arterier, normaliserer hjerterytmen og forebygger mod muskelkramper i tarmen.
Omkring 1970 viste amerikanske undersøgelser, at stoffet calcium elenolat, der udvindes af oleuropein, har en stærk dræbende virkning på virus, bakterier og parasitiske protozoaner. Det spændende nye er, at også herpespatienter kan hjælpes med præparatet. Det anbefales videre ved kroniske træthedsproblemer i forbindelse med virusinfektioner, ved blæreinfektioner, samt ved forkølelse og influenza: Plantematerialet har været afprøvet igennem flere år i USA og har også en dokumenteret stærk virkning på hjerte/kredsløbsproblemer.
 
Olivir
Aktive stoffer: Oleuropein med indhold af elenolsyre.
Virkemekanisme: Elenolsyre virker dræbende på et stort antal virus, bakterier og parasitiske protozoaner. Oleuropein sænker desuden blodtrykket og fremmer blodstrømmen gennem hjertets arterier og giver en normal hjerterytme.
Sygdomme: herpes, sår, betændelsestilstande; for højt blodtryk.
Bivirkninger: Ingen.
 
Olivir har bevaret olivenbladenes fulde medicinske kraft og indeholder 6 procent oleuropeosider.
Olivir kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.