Det danske magasin i Spanien
Tandregulering giver pænere tænder

Tandregulering giver pænere tænder

1
 
Der er mange gode grunde til at få foretaget en regulering af dine tænder, det gælder både teenagere og voksne. Krydsbid, små mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder er de mest almindelige grunde til at få rettet tænderne.
 
Med en tandregulering flyttes de eksisterende tænder, så de få en mere æstetisk og sund placering i munden. Samtidig kan krydsbid rettes sammen med tændernes almindelige funktion, hvilket i sidste ende giver et flot smil.
 
Det er din tandlæge og dig som patient, der afgør hvilken form for tandregulering, der passer bedst til dine tænder. Først laves en forundersøgelse, som giver tandlægen et indblik i, hvad der er nødvendigt i dit tilfælde. Ofte kan der være flere valgmuligheder.
 
Der er mange, der fravælger tandregulering af kosmetiske grunde, som kendt fra de “gammeldags” tandreguleringsmetoder. Men nu til dags anvendes næsten usynlig tandregulering med produktet “Alineadent”.
Med “Alineadent” rettes tænderne med tynde plastikskinner, der er fremstillet ud fra et aftryk af dine tænder. Plastikskinnerne skal anvende 24 timer om dagen og må kun tages af, når du spiser, drikker, børster tænder eller bruger tandtråd.
Efter to ugers behandling bliver skinnerne byttet med nye, der nu tilpasses tændernes nye placering og for at flytte tænderne lidt efter lidt, indtil dine tænder er placeret, som du og tandlægen ønsker det.
Den nye måde at regulere tænder på passer nemt ind i dine daglige vaner uden ubehag og besvær. Der er heller ikke noget beslag eller tråde, der generer, som man kender det fra de gammeldags bøjler.
Du skal dog huske at holde din mund og tænder ekstra rene, når du får reguleret dine tænder.
 
Når behandlingen er slut, anbefales det, at du anvender en natskinne, så du får et ordentligt resultat. Det kan nemlig ske, at tænderne i starten begynder at rykke sig langsomt tilbage til deres oprindelige position.
 
Du er velkommen til at kontakte os på Nordic Dental Centre for en konsultation om tandregulering.
 
Med venlig hilsen
tandlæge Christina Radics,
Nordic Dental Centre
Af Christina Radics

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.