Det danske magasin i Spanien
Til kamp mod pigmentpletter med IS CLINICAL

Til kamp mod pigmentpletter med IS CLINICAL

Del

NanaNorrbom
 
Vintermånederne er den tid, hvor vores hud får mindre sol, og dermed også det tidspunkt på året hvor det er bedst at arbejde på reducering af pigmentpletter i huden.
Rigtig mange kvinder og mænd døjer med hyperpigmentering i huden, hvilket kan skyldes bl.a. sol, hormonelle forandringer, graviditet og hudsygdomme.
Nogle oplever det kun pletvist, på kinder eller halsen, mens andre får problemet i hele ansigtet og i en mere ujævn udgave.
Pigmentpletterne skyldes den øgede produktion af melanocytter, når huden rammes af solens stråler.

“Jeg benytter hudplejeserien IS CLINICAL til behandlinger i klinikken, og der er to meget effektive hjemmeplejeprodukter til at bekæmpe disse irriterende pigmentskjolder”, siger kosmetolog Nana Norrbom. “White Lightening Complex er en super effektiv creme til brug om dagen. Den passer til alle hudtyper, er meget fugtgivende og er effektiv i kampen mod pigmentpletterne med ingredienser som sukkerrør, Salix Alba, norsk Kelp, hyalyron mm.
Cremen arbejder i dybden af huden, der hvor melanocytterne findes (disse halveres ved brug af produkterne) og virker samtidig også som antiage creme. På kun to uger ser man en forskel og efter få måneder er huden igen superflot.
Om natten anbefaler jeg den aktive serum White Lightening Serum, som reparerer huden og trænger lidt dybere ned med sine aktive ingredienser, fordi den er flydende og har mindre molekylestørrelse.
Med disse to produkter er kampen mod pigmentpletterne sat 100% ind – også på hænder og decolté”.
“Vi bor i et solrigt klima, og blot en dag uden solcreme gør pigmentpletterne mørke. Kan du nikke genkendende til det, så kontakt mig gerne på tlf. 610 716 048 til en snak om, hvad disse produkter kan gøre for dig. Jeg har fotodokumentation på de gode resultater”, siger Nana Norrbom.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.