Det danske magasin i Spanien
BodyTalk – om hvordan klarhed i hjernen skaber sundhed i kroppen – del 2

BodyTalk - om hvordan klarhed i hjernen skaber sundhed i kroppen - del 2

BodyTalk-teknikken kaldet hjernebarksbalancen er særdeles vigtig, fordi den påvirker hele KropSindÅnd-komplekset ved at genskabe nervecelleaktiviteten, hvorfor der opleves store forbedringer ved såvel fysiske som mentale sygdomme. Det sker, fordi hjernebarksbalancen får alle dele af hjernen til at kommunikere igen. Teknikken hjælper også hjernen med at frigive overbevisninger og fastlåste tankemønstre, som er lagret i hjernen og som fungerer som filtre for vores bevidsthed – og altså derfor har stor betydning for både vores mentale og fysiske helbred. Udover at balancere det livsvigtige Amygdalakompleks (beskrevet i La Danesa juni) skaber teknikken bro mellem højre og venstre hjernehalvdel – også kaldet den feminine og den maskuline hjerne eller den kreative og den mekaniske side.
De fleste mennesker mener, at der kører en form for kamp mellem kønnene. En negativt ladet kamp om magt. En misforståelse, føler jeg mig fristet til at sige, idet forskellen på kønnene jo netop giver en fantastisk dynamik… Men det er en helt anden historie – og, selvfølgelig, min subjektive holdning. Alt andet lige foregår kønskampen inde i hjernen mellem to værdisystemer, to forskellige måder at opfatte og handle tingene på: Venstre hjernehalvdels logiske tilgang versus højrehjernet intuitiv tænkning. At køre bil er fx en venstrehjernet handling. Vi er i stand at køre bilen fra punkt A til B uden aktivt at tænke på at træde på speederen, bremsen eller koblingen, skifte gear, dreje rattet etc. Faktisk kan vi tænke på noget helt andet, og alligevel køre upåklageligt.
I venstre hjernehalvdel sidder altså indlært viden, logik, intellekt, sekvens etc., mens den højre hjernehalvdel er sæde for intuitionen, kreativiteten og følelserne. Man kan altså med stor fordel lave en hjernebarksbalance med fokus på enten at være overvejende højre- eller venstrehjernet i en given situation.
For en ilter person som jeg har hjernebarksbalancerne ændret min tilgang til problemløsning markant. Tidligere handlede jeg ofte i affekt og resultaterne blev derefter. Nu kan jeg dæmpe min højrehjernethed en smule og ‘tænde’ den mere logiske og konsekvensberegnende venstre side, men jeg arbejder med en specifik sag. Resultaterne er fabelagtige.
Hos et sundt menneske er der en velfungerende kommunikation og en fin balance mellem disse to ekstremt vigtige systemer, så begge måder at resonere på kan udnyttes optimalt.
En stor del af kommunikationen i hjernen og mellem hjernen og resten af kroppen foregår imidlertid på et meget højere niveau igennem energisystemer som meridianer, en strøm af elektroner, protoner og elektromagnetiske frekvenser, som har enorm betydning for kroppens evne til at helbrede sig selv samt forebygge fysiske og mentale dårligdomme, præcis som kroppen er designet til at gøre, men som den har ‘glemt’ pga. af vores moderne livsstil.
Hjertet genererer et langt større elektromagnetisk felt end hjernen, og det ser ud til at hjertet er langt ‘klogere’ end hjernen, og at hjertet har fat i den svært tilgængelig underbevidsthed, som gemmer på årsagerne til bl.a. sygdomme, i langt højere grad end hjernen. Og derfor er hjerne-hjertesamarbejdet helt essentielt.
Som nævnt i forrige artikel lærer jeg alle mine BodyTalk-klienter at lave hjernebarksbalancen, og hos nogle er effekten kraftfuld og omgående, mens andre oplever virkninger over tid. De fleste føler sig klarere i hovedet efter at have lavet hjernebarksbalancen, bedre grounded og har ligesom mere plads i hovedet. For nogle fungerer teknikken som en vitaminpille om morgenen, der får dem godt i gang med dagen, mens andre bruger den til at falde til ro på og sikre en god nats søvn. Jeg har haft klienter, der over tid har ændret uhensigtsmæssig adfærd i specifikke situationer, så der nu er blevet fred i familien, i vennekredsen eller på jobbet, og mange oplever, at smerter fortager sig og helt forsvinder ud af deres liv, og de trapper ud af sovemedicin, lykkepiller og smertestillende præparater. Hjernebarksbalancen er også effektfuld ved akutte skader som fx brandsår, forstuvninger, astmaanfald og lign., idet chokket over uheldet omgående fortager sig, og helingen sætter i gang.
I næste måned bringer hjernebarksbalancen os til chokbehandling i forbindelse med ulykker, men i lige så høj grad behandling af mennesker, der lever i en konstant, omend mild choktilstand. Det gør flere, end du tror!

Du kan læse alle mine artikler om BodyTalk på www.ladanesa.com – skriv BodyTalk i søgefeltet, og du vil finde artiklerne:

Jan. 2013:
BodyTalk – hjælper kroppen til selv at behandle og forebygge menneskets skavanker

Jan. 2013:
Min vej til BodyTalk og kvanteteori

Feb. 2013:
Bodytalk – om Vilje, stress og smøger

Marts 2013:
BodyTalk – om kroppens kemi (virus, bakterier, svamp, parasitter og toksiner)

April 2013:
BodyTalk – om kroppens kemi (allergier og intolerancer)

Maj 2013:
Bodytalk – om livet, når det gør ondt

Juni 2013:
Bodytalk – om hvordan klarhed i hjernen skaber sundhed i kroppen – del 1

Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.