Det danske magasin i Spanien


BodyTalks grundlægger, John Veltheim, ses her sammen med et lille hold danske kursister til Finding Health II i Surrey, England – fra venstre: Peter Nissen, John Veltheim, Britt Jørgensen, Charlotte Nielsen og Helle Espensen.

Immunforsvaret kommer ofte op i BodyTalk-sessioner. Det være sig i form af ubalancer i det lymfatiske system, i de endokrine kirtler og ikke mindst som emotionelt provokerede tilstande i kroppen. Det kan også dukke op i forbindelse med udefrakommende faktorer, der invaderer kroppen; virus, bakterier, parasitter, svamp eller giftstoffer. Hvis immunsystemet er svagt, kan kroppen ikke bekæmpe disse angreb. Også immunsystemets overreaktioner støder jeg tit på; allergier og intolerancer. Set ud fra et bevidsthedsbaseret perspektiv svækkes kroppen først og fremmest af overbevisninger, tankemønstre og følelser, der påvirker immunsystemet, så det ikke kan gøre sit job ordentligt. Fx kan et tankemønster, om at verden er et farligt sted, lede til allergier. Vi opfatter verden som farligere og farligere (news travel fast!), og det er en af grundene til, at flere og flere bliver allergikere. Blokerede kommunikationsveje mellem kroppens celler skaber forvirring i systemet, så immunforsvaret enten slet ikke reagerer eller, i værste fald, går til angreb på kroppens egne celler og, kan man sige, sætter os i gang med at afskaffe os selv. Flere og flere opsøger mig med autoimmune sygdomme. Efterhånden som jeg er kommet længere og længere i mine studier af menneskets fysiologiske og mentale tilstande har det slået mig, at den konventionelle sundhedsvidenskab ved foruroligende lidt om dels årsagen til mange sygdomme og symptomer og dels om lidelsernes rødder. Således blev jeg temmelig skuffet, da jeg fandt ud af, at man ikke ved, hvorfor mennesker får noget så almindeligt som gigt, og hvorvidt inflammationerne i fx leddene er viralt eller bakterielt baserede. Jeg troede, man vidste den slags…


Kroppens Kemi-teknikken.

Mibrober
Det er almindeligt kendt, at der stadig ikke er fundet medicin, der kan nedbryde virus, hvorfor det specifikke immun-angreb på virusset, som BodyTalk kan lancere, er helt genialt. Og det var faktisk også en forløber til netop Kroppens Kemi-teknikken, der gav BodyTalks grundlægger, John Veltheim, idéen til dette bevidsthedsbaserede sundhedssystem. John Veltheim er australier, han er uddannet kiropraktor og akupunktør, og drev en succesrig klinik i Brisbane i begyndelsen af 1990’erne samtidig med at han passede en ledende stilling på Brisbane College of Acupuncture and Natural Therapies – og imens led hans eget helbred. Han gik rundt med en Epstein Barr-virus i kroppen, hvilket gav ham konstant feber, smerter og skadede hans lever. Lægerne gav op! Trods sin mangeårige erfaring og forsøg på at helbrede sig selv, kunne John Veltheim ikke komme den kroniske tilstand til livs. Han opsøgte forskellige behandlere og en dag lykkedes det endelig. En lille dråbe af Johns blod blev placeret i hans navle og hans hoved blev tappet. Tre dage efter var virusset væk, og få år senere afholdt han det første BodyTalk-seminar. I dag praktiseres BodyTalk over hele verden.

Også når det gælder bakterier opnås fine resultater med BodyTalk, da vi får immunsystemet til at reagere og producere specifikke antistoffer, der nedbryder skadelige bakterier uden også at dræbe alle de gode bakterier, ligesom antibiotika gør. Tager men alligevel antibiotika, kan Kroppens Kemi-teknikken minimere bivirkningerne som fx ukontrolleret Candida-vækst. På samme måde kan teknikken lancere direkte angreb på både makro- og mikroparasitter samt overaktive svampe, der pludselig ikke nøjes med at spise dødt væv, men også angriber levende, sundt væv.

Toksiner
Meget ofte er det medicin – både den kemisk og den naturligt fremstillede – der virker som gift på kroppen. I BodyTalk kan det endda dukke op, at rester af et medikament, indtaget for år tilbage, stadig sidder og forurener i kroppen. I andre tilfælde kommer et medikament frem i en BodyTalk-session, fordi klienten ikke har brug for at tage det, og at kroppen blot forvirres af indtaget af det ‘overflødige’ middel. Det ser nemlig ikke ud til, at kroppen nødvendigvis udskiller de stoffer, som den ikke har brug for, som fx overdrevet indtag af antioxidanter i en sund og velhydreret krop, som ikke producerer frie radikaler. I stedet lagres stofferne og forstyrrer kroppens naturlige funktioner.

Det samme kan være tilfældet med fx cremer, deodoranter og sæber, der påføres huden, men selvfølgelig også inhalerede substanser som fx tobak, der af nogle kroppe opfattes som et giftstof, mens andre sjovt nok ikke gør. Jeg har også oplevet, at noget indtaget, som var flydende, men hverken var medicin, alkohol, kaffe eller lign, dukkede op som et toksin under en session. Til sidst fandt jeg ud af, at klienten ganske enkelt ikke kunne tåle den type vand, som han drak. Kroppen opfattede det som et toksin.

Læs mere om BodyTalks balancering af kroppens overreaktioner som fx allergier og intolerancer i næste udgave af La Danesa.

Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.