Det danske magasin i Spanien
Nyhed fra Sothys – Detox efterårs-ansigtsbehandling

Nyhed fra Sothys - Detox efterårs-ansigtsbehandling

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Hudens fysiske behov ændres hele året rundt, men efteråret er den tid, hvor hudens udseende ændrer sig mest, og den kommer nemt til at se grå, træt og trist ud.

Sommersolens udtørrende påvirkning ses nemlig tydeligt på hudens overflade, den har svært ved at holde på fugten, og der er mindre klarhed og glans.

Yderligere arbejder cellerne langsommere gennem efterår og vinter, og de har sværere ved at opbevare D-vitamin, som er så vigtig for energi og fornyelse af netop huden.

Vores hud har svært ved at detoxe sig selv effektivt, da vi hver dag udsætter den for forskellige nedbrydende, ydre påvirkninger (bl.a. sol, rygning, sukker og for lidt søvn). På bare én dag ophober huden 7 mio. toksiner!

Sothys nye ansigtsbehandling hjælper huden med at frigøre nogle af de mange toksiner. Behandlingen renser, ilter og giver huden liv igen.
De aktive ingredienser i behandlingen er bl.a. æble, brombær, magnesium, kobber, zink og calcium.

Huden vil i behandlingsforløbet (på en time) blive grundigt renset, peelet, iltet og masseret for bedre optagelse af de aktive og detoxende ingredienser i serum og maske.
Som supplement til behandlingen anbefales det at bruge Sothys nye CURA OXI MINERAL serum hjemme i ca. en måned.
For yderligere information og tidsbestilling kontakt venligst Nana Norrbom på tlf. 610 716 048.

 

 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa