Det danske magasin i Spanien
Avosol indeholder avokado & soja – et sikkert middel mod slidgigt

Avosol indeholder avokado & soja - et sikkert middel mod slidgigt

Reumatisme er ikke en enkelt sygdom, men en gruppe af 100 forskellige sygdomme, som kan skabe en hel stribe forskellige symptomer.

Den mest almindelige reumatiske sygdom er slidgigt, som 50% af samtlige personer over 40 år og alle over 60 år har i et eller flere led og i forskellige grader. Kvinder er specielt udsatte. Slidgigt er en kronisk tilstand, som karakteriseres af en ubalance mellem hvordan komponenterne i leddene bygges op og nedbrydes. Samtidig sker der forandringer af knoglen nedenunder brusken. Årsagerne kan være slitage, men også infektioner, arvelighed og overvægt kan spille en rolle. De vigtigste symptomer ved gigt er ledsmerter, stivhed og indskrænket bevægelighed, som forårsager nedsat funktion og handicap. Ved langt fremskreden sygdom viser røntgenundersøgelser typiske tegn i form af bl.a. nedsat ledspalte (hvor ledvæsken opholder sig mellem to led) og osteofytter (en osteofyt er en lille udvækst af kalk på knoglehinden). Disse forandringer i leddene, som kan påvises ved røntgen, forårsages af den ændrede ledbrusk.

Gigt kan medføre så store forandringer i leddene, at de må erstattes med en protese. For de fleste patienter bliver operationen heldigvis ikke nødvendig – problemerne kan oftest behandles med andre metoder.

Hvad er Avosol?
Avosol er et forholdsvist nyt produkt i Skandinavien, som helt uden signifikante bivirkninger har vist sig at kunne lindre ledproblemer, som er forårsaget af slidgigt. Ekstrakterne af avokado og soja, som Avosol indeholder, indgår i produkter i fx Frankrig, hvor det har været brugt mod slidgigt i mere end 25 år.

Avosol virker ved at afbalancere de nedbrydende og opbyggende processer i ledbrusken. Det er en helt naturlig substans, som udvindes af de såkaldte uforsæbede olier fra avokado og sojabønner. Forsæbning er et teknisk udtryk, som anvendes for at beskrive, hvad der sker, hvis man koger en olie sammen med natriumhydroxid. En del af olien bliver ikke til sæbe, når man behandler olien på denne måde og kaldes derfor for den ikke-forsæbede del.

Forholdet mellem avokado og soja er i Avosol 1:2 (en del avokado-ekstrakt, to dele soja-ekstrakt). Med mængden af de specielle egenskaber burde Avosol blive et værdifuldt produkt både til at forebygge og behandle slidgigt. Udover de mange velgørende aktive stoffer er Avosol et helt naturligt produkt, som kan anvendes af alle dem, som vil undgå syntetiske produkter eller lægemidler. Doseringen er 300 mg en gang dagligt (svarende eller 2 kapsler om dagen), og forskningen viser en effekt allerede efter 2 til 8 ugers anvendelse, og virkningen fortsætter i op til to måneder efter ophør.

Klinisk veldokumenteret
Avokado/soja har i studier vist sig at stimulere opbygningen af ny brusk og mindsker samtidig nedbrydningen af eksisterende brusk. De aktive stoffer har endog vist sig at kunne bremse udviklingen af yderligere brusknedbrydning også ved svær ledgigt. Det gælder både for kollagenet, som er ansvarlig for “skelettet” og de store proteoglykan-molekyler, som giver brusken sin stødabsorberende og friktionsfrie egenskaber.

 

Avosol kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.