Det danske magasin i Spanien
Gå sommeren i møde med en flot, nem og holdbar makeup

Gå sommeren i møde med en flot, nem og holdbar makeup

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Goldeneye introducerer nu helt nye og flotte farver til brug i permanent makeup.
En af de helt store nyheder er de flotte, kolde farvetoner specielt til læberne.
Tidligere har det været de varme farver, som blev flottest og var mest holdbare i huden, men nu er der godt nyt til alle dem, hvor kolde toner klæder huden bedst.

Sådan lancerer kosmetolog og linergist Nana Norrbom sommernyhederne fra Goldeneye, som er det firma, der lægger navn til den permanent makeup-teknik, som Nana benytter i sin klinik.

“Permanent makeup er selvfølgelig en fordel hele året, da man slipper for at tegne streger om øjne og læber hver dag, men specielt om sommeren og i varmen er det en kæmpe hjælp, da farven sidder perfekt i huden uanset varme, badning osv”.

Semipermanent makeup – er det en mulighed for dig?
“Jeg oplever tit at have kunder i klinikken, som ikke ved, hvad semipermanent makeup er. Nogle har hørt om det, men er bange for, at behandlingen er for smertefuldt eller tror, at faverne vil blive i huden for altid lige som en tatovering. Men begge dele kan jeg afkræfte.

Semipermanent makeup er en teknik, med hvilken man kan opnå nem, hurtig og perfekt makeup i hverdagen. En makeup der sidder lige flot i alle døgnets 24 timer. Så jo, det er en fantastisk mulighed for at genskabe fx øjenbrynene, som ofte forsvinder helt eller delvist med alderen, skabe en jævn eyeliner, som får øjnene til at virke større eller du kan markere læbelinjen, hvis den er begyndt at “flyde ud”. Denne behandling får også læberne til at virke mere fyldige. Proccesen går ud på at indpigmentere testet og non-allergisk farve i overhuden, så et naturligt look fremtræder 24 timer i døgnet. Farven holder som regel et par år frem, og derefter udskilles resten gradvist”, siger den erfarne linergist.

“Goldeneye systemet, som jeg er uddannet i at bruge, er EU-godkendt og alt er gennemtestet, så man kan føle sig helt sikker på, at der ikke kommer allergiske reaktioner på hverken farver eller nåle. Så derfor kan jeg love, at semipermanent makeup påført med Goldeneye systemet er en mulighed for dig – også selvom du er allergisk overfor almindelig makeup.

For brillebrugere er det en kæmpe hjælp i det daglige ikke at skulle sidde med forstørrelsesspejl for at få lagt en pæn og ens makeup, og selv kontaktlinsebrugere kan få semipermanent makeup. De fleste mennesker er ikke så begejstrede for nåle, men disse er ultra tynde og går ikke så dybt i huden, som rigtige kropstatoveringsnåle gør.

Jeg påfører altid først en lidokain creme, som lokalbedøver huden, og derefter mærkes næsten ingenting. Før behandling aftales en prøvekonsultation, hvor jeg kigger på hud, hårfarve og ansigtstræk. Jeg anbefaler det, som passer til din type, men det er til enhver tid dig som kunde, der træffer den endelige beslutning om farve (der er et meget stort farveudvalg) og facon.

På selve behandlingsdagen påføres bedøvelsescremen og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt efter, hvilken teknik der bruges, men regn med et par timer.

I den første tid skal det behandlede område jævnligt påføres specialcreme, og det anbefales at undgå solbadning, sandstrand og pool i fire dage.

Når huden er helet fint op igen, efterses området og evt. farvehuller i stregen fyldes ud.

Derefter har man den nemmeste og flotteste naturlige makeup, som holder et par år frem. Mangler du hår i brynet, har du for få vipper eller måske en utydelig læbelinje, så ring og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation i min klinik.”

For mere information og tidsbestilling ring 610 71 60 48.

Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa