Det danske magasin i Spanien

Sothys lancerer nu en helt ny og patenteret behandling mod rynker og pigmentpletter.
“Tidens tegn på huden viser sig ikke kun som rynker og furer, men ofte også som pigmentforandringer eller ældningspletter, som de også kaldes.
En trist og grålig hudtone, og pigmentpletter får hurtigt huden til at se ældre ud, end den alder man faktisk har”, forklarer kosmetolog Nana Norrbom, der forhandler Sothys-produkterne i Fuengirola.
Med Sothys’ nye behandling i klinikken og til hjemmebrug er der nu mulighed for at opnå en strålende og ensartet hudfarve, samt at mindske rynker.
Hjemmeplejen består af fire produkter, som bruges morgen og aften.
Først renses huden med en mild skum, som klarer hudens overflade, derefter bruges en behandlingslotion, der fugter og blødgør huden og som samtidig også forbereder huden på de næste step i behandlingen.

Step 3 består af en dobbelt serum, dvs. to behandlingsformler i samme flaske.
Serum 1 bruges hver morgen, og har en blegende effekt på pigmentpletter og uregelmæssige hudtoner, mens Serum 2 bruges hver aften, og har en peelende effekt på hudoverfladen.
Serumkombinationen vil ensarte hudens overflade i farve og struktur og efter kort tids brug ser huden strålende og frisk ud.
Tilsidst bruges den lette emulsionscreme, som lysner huden fra dag til dag, og som indeholder et illuminerende ingrediens, så huden ser yngre ud.
Denne nye behandlingsform fra Sothys kaldes cosmeceuticals, dvs. at hudplejen bliver kombineret med viden og forskning fra lægeverdenen.
Dette giver produkter, som har en meget stor effekt på huden, men på en sikker måde, så man kan bruge det hjemme og opnå gode resultater.
Har du lyst til mere information om den nye W Brightening Complex-behandling fra Sothys, så kontakt venligst Nana Norrbom på tlf. 610 716 048.

Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.