Det danske magasin i Spanien
Qué Paso november 2011

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


Reception hos Centro Sanum
Fysioterapeut Rikke Markussen og hendes team hos Centro Sanum havde i slutningen af september inviteret til overtagelsesreception. Mange kunder og samarbejdspartnere var mødt op på denne dag for at sige tillykke til Rikke og hilse på medarbejderne. Centro Sanum tilbyder en bred vifte af behandlinger, lige fra den traditionelle fysioterapi, massage, ernæringsvejledning, naturlige ansigtsløftninger, akupunktur m.m. Derudover kan man også holde sig i form hos Centro Sanum ved at være med på holdene med yoga, salsa eller pilates. Centro Sanum ligger i Centro Idea. Tel: 34 952 47 69 43. www.centrosanum.es

 


Kromand Mini Open – igen en kæmpe succes
Omkring 60 skandinaver, hvoraf 2/3 var danskere, mødte lørdag formiddag den 15. oktober op til endnu en minigolfdyst arrangeret af Restaurant Kromand i Los Boliches, Fuengirola. Efter forårets store succes var forventningerne høje, og humøret før gunstart var i top. Lidt over tolv lød startskuddet, og de 60 semi-professionelle minigolfere gik lystigt i gang. Efter et par timers sjov på minigolfbanen i sol og varme, rykkede hele holdet videre til Restaurant Kromand, hvor der blev serveret en lækker buffet. Dagen blev afsluttet med en præmieoverrækkelse.
Kromand ønsker at takke de mange deltagere og sponsorer, der var med til at gøre dagen til en speciel oplevelse. Sponsorerne var Electro Swede, Dan Food, Lena Den Kreative, Vino Moreno, Favoritten/Delicatessen, Billardklubben Ægte Rødt, Miramar Mini Golf og La Danesa.
Kromand forsikrer desuden, at turneringen vil blive gentaget det kommende forår, dog er der endnu ikke fastsat en dato.

 


Fest og glade dage i Centro Idea
Lørdag d. 8. oktober kunne Centro Idea fejre sin 23-års fødselsdag sammen med flere hundrede gæster, begejstrede lyttede til Tres Divos, mens de nød en god frokost i Patioen. Nicolas, Tom og Arran, som udgør Tres Divos, tog virkelig publikum med storm og høstede store bifald for deres fortolkninger af de verdensberømte musical- og operanumre.
D. 22. oktober fyldte publikum igen Centro Ideas patio – denne gang for at overvære efterårets store modeshow, hvor sæsonens nyheder blev vist frem på catwalken af flotte mannequiner. Både Boutique Viggo og Daniella kunne præsentere nye mærker og smart mode fra “gamle kendinge” blandt især danske designere.

 


La Danesa gik som varmt brød på messen i Fredericia
Den netop afholdte messe Bolig i Udlandet i Fredericia den 24. og 25. september fik hård konkurrence fra både lunt og solrigt sensommervejr samt cykelsportens verdenselite, der ikke kunne få nok af Geels Bakke. Alligevel valgte 1264 messegæster at blive inspireret til et boligkøb i udlandet, hvilket er én enkelt mere end messen i fjor.
”Og vi kan se på tilbagemeldingerne fra de besøgende, at antallet af seriøse købere, som har planer om at købe i løbet af det næste års tid, var meget højt”, fortæller messearrangør Ole Bolvig Hansen og påpeger, at den skarpe konkurrence om de besøgende i weekenden lugede ud i dem, som ikke havde de mest seriøse planer.
”Gæsterne gik målrettet efter deres drømmebolig og udviste virkelig stor interesse for de mange muligheder, hvilket mange af messens udstillere heller ikke lagde skjul på. Der er naturligvis ikke altid lige meget gang i alle markederne på samme tid, og for øjeblikket ser det ud til, at der er knald på i Spanien,” fortsætter Ole Bolvig Hansen. En vurdering, som Poul Erik Hansen fra Solboliger kan bekræfte.

Målbevidste gæster
”De besøgende udviste større interesse, end vi tidligere har oplevet. Det skal derfor heller ikke være nogen hemmelighed, at vi allerede i denne måned har interesserede købere på vej til Spanien. Mange af de besøgende ønskede ganske enkelt at handle bolig inden for meget kort tid, og de var helt afklarede i forhold til ønsker og forventninger,” fortæller Poul Erik Hansen om de mange målbevidste besøgende, som var forbi Solboligers stand.
En helt uvildig analyse fra messens besøgende baseret på et spørgeskema viser, at 83 procent af de besøgende har planer om at investere i en udenlandsk bolig og hele 44 procent af disse forventer, at det sker i løbet af de næste 12 måneder. Sammenlagt angiver 90 procent af svarerne, at de forventer at have ført deres drøm ud i livet inden for de næste 3 år.

“Messen i Fredericia gik rigtig godt – og ekstremt godt for de spanske udstillere”, slutter messearrangør Ole Bolvig Hansen fra Bolig i Udlandet. “De havde meget travlt og var ovenud tilfredse. Det var tydeligt, at danskerne var klar til at rykke og enkelte udstillere fra andre lande sagde også: Jamen, det er jo i Spanien, at vi skal sælge boliger.”

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa