Bolignyt marts 2011

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Nyopførte boliger i uberørt hjørne af Mallorca
Kristensen International har i en årrække solgt og udlejet boliger og lejligheder i hele Europa. Nu satser de også på Mallorca, hvor de specialiserer sig i luksuslejligheder i deres nyopførte boligkomplekser La Bohéme og Villas Floridas.
Det danske selskab har valgt Mallorca på grund af den fantastiske natur og netop Cala Rajada i det nordøstlige hjørne, hvor naturen er velbevaret og stemningen let og afslappet.
Villas Floridas er færdigbygget og klar til indflytning, mens La Bohéme stadig er i projektstadiet. Du kan derfor nå at få indflydelse på indretning og udstyr, før projektet går i gang.
Man kan se de enkelte projekter og læse mere om Kristensen International på hjemmesiden: kristenseninternational.com

Advokat med stor erfaring med danskeres bolighandel
Javier García León, der er indehaver af Advokatkontoret.es, har på grund af mange rejser til Danmark et stort kendskab til det danske samfund, kultur og sprog, og via et nært forhold til mange spaniensdanskere har han gennem årene høstet bred erfaring med at rådgive danskere i forbindelse med køb af bolig.
Hans danske medarbejdernes viden om erhvervslivet og administrative forhold gør desuden, at Advokatkontoret.es er helt ajour med ejendomsmarkedets udvikling på Costa del Sol.
Læs mere på www.advokatkontoret.es.

Specialist i populære Cerros del Aguila
Få kilometer fra Fuengirola og kysten og omfavnet af Mijas-bjergene ligger området eller urbanisationen Cerros del Aguila.
”Området er som en lille by. Her er både villaer, rækkehuse og lejligheder, offentlig swimmingpool, tennisbaner, købmand og restaurant,” forklarer ejendomsmægler Inger Møller fra Eagle Estates, der specialiserer i netop det område, som gennem årene har tiltrukket mange danskere.
”Og så er et stort område fredet til ørnene, der har lagt navn til området, hvilket er med til at gøre det til et fredeligt og naturmæssigt interessant sted,” tillægger hun.
På billedet ses én af de stille veje og i det fjerne anes Mijas Pueblo.
Læs mere på www.eagleestates.es.

EDC, også på Mallorca
Den velkendte ekspertise og know-how fra ejendomsmæglerkæden EDC er nu også tilgængelig på Mallorca.
Det er Charlotte Bøgh Larsen, som med baggrund i egne erfaringer med boligbranchen på Mallorca, har taget konsekvensen og er startet som selvstændig ejendomsmægler på øen.
”Mallorca er skønne strande og små charmerende landsbyer. Kun en lille del af øen er hoteller og masseturisme og kommer man lidt væk fra hovedbyen Palma, er det nemt at finde sit eget lille paradis,” siger hun.
Charlotte Bøgh Larsen har desuden ni års erfaring fra EDC Aros i Århus og har været statsautoriseret ejendomsmægler siden 2004.
Se mere om øen og Charlotte Bøgh Larsen på hjemmesiden: www.edcmallorca.dk

Ejendomsmægler med den rigtige erfaring
Villy Brønnum er konstruktør og har boet på Costa del Sol siden 2004, hvor han de sidste tre år har arbejdet som selvstændig ejendomsmægler.
De to relaterede brancher går nu op i en fin enhed i firmaet VBN Estates.
”Vi beskæftiger os med renovationer og andre byggearbejder, og har vore egne håndværkere. Samtidig er vi i den rigtige position og har den nødvendige ekspertise som ejendomsmæglere mellem Benalmádena og Estepona,” siger Villy.
Han fortæller også, at firmaet netop har overtaget salget af de fantastiske villaer i Retamar Santa Matilde i Benalmádena og at han kan tilbyde lækre rækkehuse med opvarmet swimmingpool, lige ved Aloha Golf og med få minutter til Puerto Banús, til en hidtil uhørt pris.
For mere information omkring VBN Estates aflæg et besøg på www.vbnestates.com

 

Erfaren dansk ejendomsmæglere på Costa del Sol og Costa Tropical
Ejendomsmæglerfirmaet Delta Estate SL i Almuñecar har mere end 20 års erfaring i køb, salg og udlejning på Costa Tropical og Costa del Sol.
Med mæglernes indgående lokalkendskab er de i stand til at finde netop den ejendom, der passer til kundens ønsker.
Delta Estate SL servicerer såvel private som virksomheder, og porteføljen rækker fra lejligheder, villaer, byhuse, fincaer og byggegrunde til restauranter, pensionater og investeringsobjekter. Herudover kan man altid finde nye og igangværende byggeprojekter hos Delta Estate SL.
Personalet taler dansk, engelsk, svensk, tysk og spansk, og er altid parat til at give kunden den bedste betjening.
For mere information se www.deltaestate.com

 

Scan Transport – specialister i flytninger
Flytte- og transportfirmaet Scan Transport tager sig af flytninger både nationalt, i Europa og i resten af verden for private kunder og virksomheder. Vi har over 25 års erfaring på Costa del Sol og lægger stor vægt på, at planlægning og koordinering af enhver flytning er grundigt gennemarbejdet. Det gælder alle flytninger, hvad enten transporten foregår til lands, vands eller med fly.
Scan Transport har regelmæssige afgange mellem Spanien/Danmark og Danmark/Spanien. Vi sørger for levering og afhentning i hele Europa, og kommer altid forbi din dør, når du har brug for vores service. Vi disponerer også over stor lagerplads til opbevaring af inventar i Mijas i Spanien samt i København, Odense, Århus og Ålborg. Med andre ord behøver du ikke bekymre dig, når vi hos Scan Transport tager os af din flytning.
For yderligere information se www.scantransport.dk eller ring på +34 952 46 70 65.
Kontakt os for mere information på tlf. +34 952 51 61 07 eller +34 952 55 35 89. Du kan også sende os en e-mail på info@competaproperties.com eller se vores mange boliger på www.competaproperties.com

JS Ejendomskontor – din vej til sikkert boligkøb på Costa Blanca
Overvejer du at købe bolig i Spanien? Så læg vejen forbi JS Ejendomskontor, som er et dansk ejendomsmæglerfirma med hovedkontor i Torrevieja. Ejendomskontoret har 12 års erfaring med ejendomshandel på Costa Blanca, fra Alicante i nord til Cartagena i syd. Man er derfor garanteret den bedste service inden for salg af både brugte og nyopførte boliger. Dette omfatter rådgivning om finansiering i dansk og spansk realkredit, køb af hårde hvidevarer, møbler, aircondition, anlægning af have mm.
JS Ejendomskontor bistår også med advokatrådgivning i forbindelse med boligkøbet, da kontoret har et tæt samarbejde med advokatfirmaet JLJ Lawyers & Services, som tager sig af alle spørgsmål af juridisk karaktér. Kunderne betjenes på, dansk, svensk, norsk, tysk og spansk.

JS Ejendomskontor S.L.
Jørn Erik Schmidt
Tel: 660 45 98 89
Mail: jes@jsejendomskontor.com

Kvalitetsbevidst dansk flyttefirma med over 100 års erfaring
Silkeborg Flytteforretning har siden 1990’erne haft kontor i Los Boliches på Costa del Sol. Det ledes af Mads Brygmann. Med fast afgang hver måned til og fra Spanien kan flyttefirmaet tilbyde en meget fleksibel flytteservice, der også inkluderer pakning og opbevaring, der altid tilpasses kundens planer.
Desuden dækker Silkeborg Flytteforretning hele Danmark med afhentning og levering hver uge. Alle flytninger tilbydes til konkurrencedygtige priser, og det er Silkeborg Flytteforretnings primære mål altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
En flytning indebærer ofte stor usikkerhed fra kundens side, derfor er det vigtigt, at kunden føler sig tryg og kan regne med en komplet service, der dækker alle kundens behov. De mere end 100 år inden for branchen garanterer desuden, at Silkeborg Flytteforretning er et solidt flyttefirma, der er kommet for at blive.
For yderligere information om flytninger ring til Silkeborg Flytteforretning på +45 86 82 36 11 eller +34 952 46 18 44. Du kan også besøge www.silkeborg-flytteforretning.dk.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa