Zedopor – Nyt antisnorkemiddel helt uden gener

Zedopor – Nyt antisnorkemiddel helt uden gener

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Zedopor er et dansk udviklet antisnorkemiddel, der har samme velkendte virkning, som de populæreste antisnorkemidler på markedet.
Fordelen ved det nye middel, der er døbt Zedopor, er tilsætningen af nogle effektive vegetabilske olier og emulatorer og fravælgelsen af nogle allergene olier, der har generet forbrugerne ved brug af andre midler. Ordet Zedopor er en sammentrækning af to latinske ord, der tilsammen betyder ”rolig, dyb søvn”.

Zedopor er en såkaldt easy-to-use mundspray. Dvs. den er let at bruge, har en umiddelbar effekt og giver samtidig brugeren en behagelig pebermyntesmag. Det nye naturmiddel har en effektiv virkning, da den ved hjælp af den specielt udviklede spray har en 100% dækning ved spredning i ganen. Den forbliver på ganen natten over (8 timer) og foretager selv en gradvis frigivelse af de aktive stoffer. Det nye middel indeholder vitaminerne B6, E og C og indeholder desuden olivenolie, solsikkeolie, kamilleolie, pebermynteolie, vegetabilske olier samt kaliumsorbat og natriumbenzoat.

Zedopor – nattero med garanti
En norsk test har vist, at Zedopor reducerer snorken ganske betydeligt og at ægtefællerne i 91% af tilfældene vurderer, at brug af Zedopor medfører en betydelig reduktion af snorken med en bedre nattesøvn til følge. Der er mange forskellige årsager til, at mennesker snorker. Den mest almindelige årsag er, når snorkelydene frembringes af de bløde væv bagerst i svælget og andre dele af de øvre luftveje, som kan klappe sammen og frembringe lyde, når de vibrerer. Zedopor virker ved at fugte vævet og derved reducere vibrationerne, som forårsager snorken.

Zedopor kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Af Vitamina

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa