Det danske magasin i Spanien
NYHED – til hånd- og neglepleje samt en fantastisk ansigtspeeling

NYHED - til hånd- og neglepleje samt en fantastisk ansigtspeeling

I Nana Norrboms skønhedsklinik i Fuengirola er der masser af nyheder fra bl.a. verdensberømte Herome og fra franske Sothys.

Herome Institut for hånd- og neglepleje er et hollandsk firma, som startede op i 1982.

De specialiserer sig i nogle helt fantastiske negleprodukter, bla. forskellige neglehærdere, som kan forvandle de dårligste negle til de bedste og flotteste negle på kort tid.

Herome er specielt blevet verdenskendt på "neglehærderen i den blå æske".

Herome er etableret af Magreet van Roemburg. Hun havde selv store problemer med sine negle, og fandt frem til en opskrift på den nu meget solgte "blå neglehærder".

Herome er siden blevet en af de førende specialister i Europa inden for negle- og håndpleje, og de har løbende udviklet mange nye og effektive produkter.

Kosmetolog Nana Norrbom har indgået en aftale med Herome om at forhandle alle deres produkter i hendes hudplejeklinik i Fuengirola.

"Jeg har før forhandlet Herome med stor succes og masser af tilfredse kunder, så jeg glæder mig til igen at kunne tilbyde dem til mine kunder her i Spanien".

Serien omfatter mange forskellige produkter ligefra neglehærdere til håndpeeling, håndcreme, neglebåndscremer og fransk lak.

Til de kvinder, som har fået ødelagt deres negle efter at have haft kunstige i en periode, er der et nyt produkt, som på 2 til 3 uger forvandler neglen til en sund og flot negl igen.

Heromes produkter bliver udviklet og produceret på laboratorie, og opfylder de højeste kvalitetskrav.
Hele serien er hypoallergeen og sidst men ikke mindst Herome holder, hvad de lover.

Hudfornyende behandling

Det store franske hudplejecenter Sothys har sendt en ny og meget virkningsfuld peeling på markedet. Den er medicinsk inspireret, men lavet til kosmetiske klinikker med ønsket om, at kvinder skal kunne gå ind fra gaden og få en meget effektiv og dybdegående peeling og hudfornyende behandling.

Behandlingen, der henvender sig til alle hudtyper pånær de ekstremt sensitive, består af en yderst effektiv overflade- og dybdegående peeling samt rensning.

Efter bare én behandling vil huden se visuelt mere klar, ren, blød og fornyet ud.

Behandlingen kan også foretages som en kur, hvis man har lyst til og behov for dette.

"Efter sol og sommer har de fleste hudtyper behov for en effektiv peeling, så huden kan blive blødgjort og optage alle de gode aktive ingredienser, som er i resten af ens hudplejeprogram.

Ofte oplever jeg i klinikken, at mine kunder er gode til at købe effektive antiage-cremer, men de glemmer at få renset og peelet huden ordentligt.
Denne behandling er super god, da den peeling-effekt, man opnår, vil være større end den man selv kan lave derhjemme.

Kig ind i klinikken eller ring for nærmere information til kosmetolog Nana Norrbom på tlf. 610 71 60 48.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.