Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

OPC Bark – Fyrretræsbark ekstrakt, gavner sundheden på mange måder. Det aktive stof i OPC Bark kapsler er oligometriske proanthocyanidiner (heraf navnet OPC), der også findes i vindruekerneekstrakt. Der er stadig flere videnskabelige undersøgelser der bekræfter at OPC bark kapsler er en stærk antioxidant og har betændelseshæmmende egenskaber. Undersøgelser viser desuden at ekstraktet især har en sundhedsfremmende virkning på kredsløbet.
Stress, luftforurening, tobaksrygning og kemikalier kan øge kroppens produktion af frie radikaler, som har en aldringseffekt på kroppen. OPC Bark kapsler har den fordel at de virker godt sammen med andre vigtige næringsstoffer, OPC Bark Kapsler har en positiv virkning på hjertet og dets kar.
Proanthocyanidiner hører til gruppen af bioflavonider, og kan hjælpe med at hindre vener og andre blodkar i at lække. OPC Bark kapsler styrker blodkarrenes væg og kan derfor nedsætte den hastighed hvormed diabetisk retinopati udvikler sig – det vil sige forhindre den gradvise nedbrydning af øjets nethinde. Personer med åreforkalkning (ophobning af fedtsyrer i arterierne), diabetes og andre lidelser, der øger risikoen for beskadigelse af de små blodkar i øjnene, er mere udsat for alvorlige synsproblemer som følge af beskadigede blodkar.

Et udpluk over hvad OPC Bark kapsler kan gøre:
– Forbedrer hudens elasticitet ved at øge kollagenets evne til at reparere sig selv
– Beskytter eksisterende kollagen, der er oplagret i bindevævet, og fremmer produktionen af kollagenprotein i karvæggene, øger styrken og elasticiteten i blodkarrene ved at beskytte hele kredsløbet mod sprængninger, lækager og degenerative processer
– Lindrer de funktionelle problemer ved åreknuder
– Hjælper med til at hindre kapillærblødninger
– Sænker LDL-kolesterol-kolesterolet og reducerer dermed risikoen for hjertekarproblemer
– Reducerer tendensen til diabetisk betinget retinopati
– Forbedrer fleksibiliteten i de røde blodkars membraner
– Modvirker væskeansamlinger (ødemer) og betændelseprocessser
– Fjerner frie radikaler

OPC Bark kapsler kan købes i Vitamina i Centro Idea.

Af Vitamina, Centro Idea

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa