Bliv din egen makeup artist

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

På Centro Omegas nye makeupskole kommer du i hænderne på en virkelig ekspert. Lær alt om vinterens nye, flotte makeup-tendenser af den professionelle makeupartist, Yolanda Gamez, der har en uddannelse fra en af Spaniens absolutte topskoler i Barcelona samt en bred erfaring som sminkør på filmset, teatre, til modeshows og reklamefilmoptagelser, TV og som underviser. Tag veninderne med eller stift nye bekendtskaber, mens du lærer at lægge din personlige makeup, så den er diskret og naturlig om dagen og elegant og spændende om aftenen.

Det første kursus løber over fire mandage fra kl. 18 til 20 – første gang er mandag d. 18. oktober. Der er kun plads til fire personer på hvert hold, så når ét hold er fyldt op, vælges yderligere en ugedag… Undervisningen foregår på engelsk, og du vil lære at lægge en flot makeup og bruge produkterne optimalt. Bagefter er du "uddannet" til at gå vinteren i møde med de bedste råd om hudpleje og en godt indblik i de seneste makeuptrends målrettet specielt til dig.

"Det handler dels om teknik og dels om produktvalg", forklarer Yolanda Gamez og uddyber: "Rent makeupteknisk vil du lære at lægge en dagmakeup, en aftenmakeup og en festmakeup, hvor farverne vælges udfra din hudfarve, øjne, hår, stil og smag. Du vil lære, hvordan man får øjnene til at virke større, kindbenene højere, ansigtet smallere eller rundere samt alle mulige andre tricks, der skal fremhæve det flotte, som naturen har givet dig, mens vi skjuler de ting, som du måske ikke er helt tilfreds med.

Til kurset her i Centro Omega har vi valgt at arbejde med Montserrat Fajardos produkter. Hun er en berømt makeup artist fra Barcelona og produkterne, der bærer hendes navn, er af høj kvalitet og meget nemme at bruge; der er primers, foundations med og uden solfaktor, concealers, skygger, læbestifter og -blyanter, anti aging cremer og meget mere".

Yolanda Gamez, der til dagligt underviser i Málaga, vil altså nu, et par aftner om ugen, teame op med Centro Omegas Yolanda Serrano, som allerede er kendt af mange danskere for sin professionelle fodpleje og effektive lipomassage. "Det er vigtigt at kunne præsentere sine kunder for nye og spændende tiltag", siger Yolanda Serrano og understreger, at professionalisme og kvalitet er helt afgørende. "Jeg går ikke på kompromis, og Yolanda og Fajardo-produkterne lever fint op til mine krav", siger Yolanda og giver ordet til sin navnesøster.

"Jeg har altid villet arbejde med skønhed og image, og der var ikke en veninde, en nabo eller en dukke, der ikke fik sat hår og lagt makeup. Da jeg blev gammel nok, begyndte jeg at undersøge uddannelsesmulighederne i branchen, og først da jeg fandt frem til skolen i Barcelona, var jeg tilfreds. Det skulle være noget extraordinært – og det blev det. Nu vil jeg gerne øse ud af min viden og lære de skandinaviske kvinder nogle af de teknikker, som jeg selv bruger for at opnå det flotteste resultat".

Har du lyst til at tilbringe nogle inspirerende og lærerige timer, hvor du naturligvis kommer "hele ansigtet rundt" både med den grundlæggende hudpleje og med makeupteknikker, makeuptips og -tricks og gode råd, så meld dig til hos Centro Omega i centrum af Fuengirola. Tel. 952 59 20 08. Du kan også booke en tid hos makeup artisten, hvis du vil have lagt en perfekt makeup til en særlig anledning.

Af Centro Omega

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa