Det danske magasin i Spanien
Charity Lunch og sommermode

Charity Lunch og sommermode

Onsdag d. 12. maj bød den svenske modebutik i Nueva Andalucía, Nina B. sammen med nabobutikken, Vanilla Kids, sommeren velkommen med et brag af et modeshow til fordel for organisationen ANBAD, der kæmper en brav kamp for et værdigt liv for de hunde, der er anbragt på det offentlige dyreinternat Los Barrios ved Algeciras.
Omkring 200 gæster var mødt op for at støtte projektet – og resultatet, som dels var overskuddet på lunchen og del fra det store lotteri, udeblev da heller ikke. Næsten 5.600 euros vil sikre hundene foder i ca. 4 måneder.

Susanna, der repræsenterede ANBAD forklarede, at hundene, som ofte har levet et langt liv i en familie, blot bliver efterladt for at dø alene i internatets triste omgivelser. Loven påbyder, at internatet først må aflive dyrene 21 dage efter, at de er blevet anbragt, så ejerne har tid til at fortryde. Helt absurd, når man tænker på, at hundene i de tre uger ikke får hverken vådt eller tørt, kærtegn eller tryghed. ”Man vurderer, at det ikke kan betale sig at fodre dem, når de alligevel bare skal dø – der er tale om en regulær drabsstation. Det er et helvede”, fortæller Susanna, der arbejder utrætteligt for hundene, og som heldigvis lykkes med at finde nye hjem til mange af dem.
http://anbad.wordpress.com


Hos Nina B finder du boheme / urban chic mode kreeret af designere fra Los Angeles, Skandinavien og Frankrig; Hunky Dory, Johnny Was, Replay, Triwa, Line Of Oslo, Vivarini, Odd Molly, økologiske bomulds- og silkekjoler fra Gypsy 05 samt Twenty8Twelve by Sienna Miller.

Nina B
Urb Las Malvas 62 (i samme bygning som Marbella Casino)
29660 Nueva Andalucía (Marbella)
Tel. 952 907 020
http://ninabshop.blogspot.com


Vanilla Kids forhandler lækkert designertøj til børn fra o til 16 år; fra bl.a. Ralph Lauren, Jottum, Kate Mack, Lolo, Havianas og First Baby Wear.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.