Det danske magasin i Spanien
Opfriskende ansigtsbehandling fra Sothys

Opfriskende ansigtsbehandling fra Sothys

Kosmetolog Nana Norrbom tilbyder nu en ny skønhedsbehandling fra det franske mærke Sothys med de dejlige sommeringredienser hindbær og rabarber som aktive komponenter – og det er noget, der øjeblikkeligt giver vintertræt hud masser af energi og et strålende udseende.

Efter den grå og fugtige vinter, vi har haft, trænger huden til at blive dybderenset og aktiveret, inden den er klar til den første solbadning.
Hindbær og rabarber er rige på c-vitamin, som har den effekt, at huden bliver styrket og opfrisket på overfladen med et flot skær og en fin hudtone som resultat.

De skønne bær er i behandlingen blevet kombineret med de andre vitaminer, complex E, F og B5, samt en plejende olie.
Behandlingen er god til alle hudtyper og den dufter skønt samt er meget afslappende.

I behandlingen renses og peeles huden først og derefter følger en dybderensning med damp.
Huden masseres med en creme baseret på hindbær og rabarber, for derefter at blive behandlet med en dobbelt-faset maske, som efterlader huden blød, strålende og fuld af vitalitet.
Ved slutningen af behandlingen påføres en speciel lotion, der indeholder de forskellige bær og vitaminer, og som kunden modtager en lille tube af til hjemmebrug i ugen efter behandlingen.

Behandlingen koster som maj-tilbud 45 euro (og kun så længe produktlager haves).

Bestil tid en en dejlig forårsbehandling hos Nana Norrbom på tel. 610 71 60 48

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.