Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Levende musik til enhver lejlighed
Marlies & Claudio hedder en duo af professionelle musikanter, der brænder for musikken og som spiller langs hele Kysten.
Både Marlies and Claudio startede musikkarrieren i en tidlig alder.
Marlies, født i Amsterdam, havde sin musikalske debut som sanger i et studie i Paris. Hun har siden været forsanger i flere grupper med forskellige genrer – både soul og jazz, latin/spansk og brasiliansk.
Claudio kommer fra Buenos Aires, hvor han startede med at spille tango og rockmusik.
Parret mødtes i Amsterdam, da begge studerede pop og jazz på konservatoriet, hvorfra de begge tog afsluttende eksamener. Her i Spanien har de kombineret deres musikalske kundskaber og store erfaringer i duoen.
Deres store styrke er, at de kan improvisere musik og spille og synge fra mange forskellige lande og i flere stilarter, og i alle tilfælde tilsætte deres specielle, personlige touch. Repertoiret spænder bredt; fra stille baggrundsmusik til en middag og til musik, der får alle ud på dansegulvet.
Tidligere kunder siger:
”Det har været en fornøjelse, de gange Marlies & Claudio har spillet for os til firmaets julefrokost o.l. Deres musik er meget varierende, og de spiller gerne musik, som alle kan lide. Man kan synge med, og man kan danse, når de spiller bl.a. rock and roll. De er også perfekte til at spille under middagen. Vi vil gerne anbefale dem til andre,” VIP Hotspot.
”Det er et supert band, som spiller meget indbydende musik til alle former for fest.
Vi har brugt dem til forskellige arrangementer, altid med meget stort held. Alle vore gæster har sunget og danset med stor glæde. Claudio og Marlies er søde og meget positive personer, som gerne spiller efter ønsker. Vi har lært dem af spille Kim Larsens sange,” Dorte og Peter Kristoffersen-Jepsen
For mere information se www.mcmusica.com

Svensk bank ikke bange for at satse

Den svenske bank Swedbank er ikke bange for at investere i fremtiden og satser nu også på det danske marked.
Det viste bankens afdeling på Costa del Sol den 29. marts, da man havde inviteret alle herboende danskere til at møde bankens danske repræsentant Henrik Pagel Kristensen. Han fortalte de mange fremmødte om blandt andet bankens syn på de økonomiske konjunkturer i Danmark, Spanien og den øvrige verden, og gav udtryk for, at der er grund til at være optimistisk, da de ledende indikatorer som forbrug og kapacitetsudnyttelse er opadgående. Ligeledes spåede han, at der det næste år, i særdeleshed vil være penge at tjene på aktiemarkederne.
Den svenske banks holdning er ligeledes, at man godt kan forvente en hurtig forbedring af verdensøkonomien, og at denne forbedring også snart vil påvirke Costa del Sol, der altid vil være et populært område for alle skandinaver.
Swedbank er ny for mange danskere, men den er én af Sveriges største banker. Dens historie går helt tilbage til 1820, da den under navnet Sparbank var Sveriges første sparekasse. I 1997 fusioneredes den med Föreningsbanken og blev til Föreningssparbanken, og i 2006 tog man atter navneforandring, nu til Swedbank,
I dag har banken kontorer i Moskva, New York, Tokyo, Shanghai, Luxemburg, Ukraina, St. Petersborg, i de øvrige nordiske lande samt i Baltikum. I Spanien har
man repræsentationskontor i Marbella, hvor man kan træffe repræsentationschef Olle Westerling, Christina Bergstén og Kent Schanke.
Henrik Pagel Kristensen vil fremover aflægge Costa del Sol jævnlige besøg, og man er velkommen til at ringe til kontoret i Marbella (Centro Plaza, Nueva Andalucia) for at lave en aftale med ham. Han mødes gerne med danskere langs hele Costa del Sol.
Man kan læse mere om Swedbank på www.swedbank.lu. 

Goldstone´s – Marbellas nye auktionshus

Så er Goldstone´s Auction House i Marbella klar til start. Som det eneste online auktionshus på Costa del Sol har Goldstone´s udvidet auktionsbegrebet. ”Ofte rejser folk fra Costa del Sol uden at have solgt deres værdier. Goldstone´s Auctions tilbyder at kombinere lager- og auktionssalg, så du bliver sikret den højst opnåelige pris på dine ejendele. Vi afhenter gerne dine effekter til vort showroom for sikker opbevaring og fremvisning med henblik på et salg på vores auktioner”, siger Tom With, katalysatoren bag projektet. På internettet har Goldstone´s skabt et moderne online alternativ til gallerier, juvelerer, antikvitetsforretninger og traditionelle auktionshuse. www.GoldstonesAuctions.com er en åben og enkel salgsform, der kombinerer de bedste elementer fra den traditionelle auktionsverden (ekspertise, indeståelse og eftersyn) med moderne informationsteknologi. Tilgængeligheden er øget til 24 timer i døgnet / 365 dage om året, rækkevidden er udvidet til hele verden, med et kartotek der overstiger 50.000 seriøse emner. Derudover indgår Goldstone´s i Worldwide Auction´s Net. Det betyder, at du hos Goldstone´s får adgang til den størst mulige målgruppe og den bedst tænkelige handel.
Auktionshuset GoldstonesAuctions.com er en anderledes “shoppingoplevelse” og et pust til sanserne. Auktionsplatformen er din PC – et ærligt, funktionelt og sikkert sted at handle. Fra starten har målet været at lave auktioner på kundernes præmisser. ”Vi tror på, at tilfredse kunder er vore bedste ambassadører”, siger Tom With. ”Goldstone´s netauktioner matcher den fleksibilitet, som den moderne forbruger efterspørger – man kan handle, når som helst og hvor som helst”. Allerede d. 1. maj er der en specialauktion over luksusbiler med blandt andet en Bugatti Veyron vurderet til 1 million euro, en Koenigseegg og flere biler fra Mercedes og Jaguar. D. 5. juni afholdes en speciel auktion over eksklusive Rolex ure, så der er rig mulighed for at købe og sælge. Du er velkommen til at besøge Goldstone´s for at besigtige deres varer, måske give et bud eller få en gratis vurdering af en af dine egne værdigenstande. Du kan også få en snak med Goldstone´s salgs- og vurderingsfolk, der omfatter Europas mest erfarne auktions- og vurderingseksperter. Vurdering kan foretages på tre måder: Besøg Goldstone´s med varen, kontakt Goldstone´s pr. telefon eller send en mail med beskrivelse og foto af varen til: auction@GoldstonesAuctions.com (eller via hjemmesiden: www.goldstonesauctions.com, under ”sell”). 

Restaurantkæden Da Bruno lejer 1000 m2 i Centro Idea

Indehaverne af Centro Idea i Mijas, Lars Viggo Jensen og Kasper Viggo Jensen, kunne i april offentliggøre den store nyhed, at de har underskrevet en aftale med ejeren af restaurantkæden Da Bruno, Giancarlo Paparusso.
”Aftalen med Da Bruno lyder på et lejemål på 1000 m2 i centret, hvilket vi naturligvis er begejstrede for. Giancarlo Paparusso regner med, at restauranten vil trække gennemsnitligt 300 nye kunder til centret hver dag, og det vil komme alle centrets nuværende butikker og virksomheder til gode,” udtaler Lars Viggo Jensen.
Giancarlo Paparusso deler Lars Viggos glæde over aftalen.
”Jeg havde længe søgt efter et ideelt lokale på Mijas-vejen, hvor der passerer så mange biler hver eneste dag. Området ligger desuden tæt nok på Marbella til, at langt de fleste kender vore restauranter, men ikke tæt nok til, at den nye restaurant vil udgøre konkurrence for de eksisterende, hvoraf den nærmeste ligger i Cabopino,” siger Giancarlo Paparusso, hvis kæde i dag tæller fem restauranter.
Han er begejstret for Centro Idea, specielt centrets gårdhave, der minder ham om en italiensk piazza. ”Jeg har nu udliciteret en konkurrence blandt arkitekter, og i løbet af de næste par måneder skal vi træffe en beslutning om hvilken arkitekt, der skal stå for ombygningen og indretningen af den nye restaurant. Arbejdet starter midt i september, og vi håber, det bliver færdigt inden årets udgang. Men vi vil ikke skynde på det, det skal gøres ordentligt, og vi skal også have tid til at oplære det nye personale,” fortsætter Giancarlo, der regner med at have 25 ansatte i restauranten i Centro Idea.
De 1000 m2 er fordelt på de lokaler på den øverste etage, der nu står tomme, samt underetagen. Den øverste del vil naturligvis blive brugt til selve restauranten, mens etagen under skal bruges til kontorer og et laboratorium, hvor man vil fremstille frisk is.
”Vi vil desuden placere en speciel stor grill importeret fra Tyskland ud mod den øverste parkeringsplads. Restauranten vil være åben hele dagen, med en frokostmenu og a la carte, samt om aftenen. Det vil blive muligt at få mad ud af huset, og vi indretter desuden en forretning, hvor man kan købe frisk pasta, olivenolier og andre italienske specialiteter. Vi håber virkelig at tilføje centret noget værdifuldt,” slutter Giancarlo Paparusso.

Nyd foråret med Lauro Golfs nye golfvogn Segways

En ny golfsæson er startet, og det er blevet tid til at finde golfudstyret frem. I år er det endnu nemmere at transportere golfkøllerne, da Lauro Golf har udvidet antallet af Segways golfvogne, som er det mest moderne transportmiddel, der findes til golfkøller, og som også gør det sjovt og nemmere at transportere golfudstyret rundt, da den er mindre end en standard golfvogn. Lauro Golf har købt fire Segways med mange nye fordele og batterier, der holder længere end tidligere.
For de, der ikke kender Segways, siger de golfere, der regelmæssigt anvender denne golfvogn, at de nyder deres spil meget mere, da de kan køre med vognen overalt på golfbanen undtagen på greenen. Vognens specielle lavtryksdæk betyder, at vognen ikke ødelægger golfbanens græs.
Den tilhørende taske til golfkøllerne garanterer, at der ikke sker noget med dem under spillet. Vognens brede hjul er specielt designet til at fremme trækkraften på bakker, så man ikke skal bruge unødvendige kræfter på at bevæge sig rundt på golfbanen.
For at kunne nyde Segways’ mange fordele er det nødvendigt at have en speciel tilladelse, der kan opnås ved at deltage i et 30-minutters kursus, inden man lejer golfvognen. Dette kursus kan tages hos Lauro Golf, og når det først er udstedt, kan det anvendes på golfbaner i hele verden. Segways er bare et af mange tiltag hos Lauro Golf, der altid fokuserer på, at golfspillet skal være så tilfredsstillende og sjovt for golferen som muligt. For yderligere information kontakt Lauro Golf. Se også www.laurogolf.com. 

Skygge til sommerens udendørs liv
Hos Dancover finder man et stort udvalg af flotte partytelte, pavilloner, lækre parasoller og havemøbler i høj kvalitet med meget lang levetid, som kan give skygge til tilværelsen udendørs over sommeren.
Det danske firma har en teltløsning til alle formål, til professionelt som privat brug, og til en god pris. Til professionelt brug føres f.eks. eksklusive, håndlavede pavilloner, der passer perfekt til hoteller eller restauranter. En pavillon på plænen giver ekstra glæde af haven ved at tyvstarte foråret og forlænge sommeren og sommeraftenerne, når duggen falder.
Skal man holde fest, er Dancovers speciale de solide partytelte, der fås i mange forskellige størrelser, former og farver, ligesom parasoller findes i forskellige størrelser, farver og modeller til haven og altanen.
Dancover har sit helt eget brand Flextent, der er lette pop-up telte. De er nemme at transportere, folde ud og slå sammen igen. Som virksomhed kan man få trykt logo på pop-up teltet og bruge det som reklametelt på messer og lignende. Til privat brug kan pop-up teltene f.eks. bruges som markedstelte eller til at skabe et skyggefuldt sted i haven.
Sommerens sortiment af havemøbler byder på alt fra komfortable loungesæt over hængesofaer til solsenge, der indbyder til ren hygge og afslapning i haven eller på terrassen.
Dancovers store udvalg er konstant under udvikling og den udførlige hjemmeside på flere forskellige sprog guider dig gennem de mange forskellige produkter. Firmaet sender naturligvis gerne til Spanien, ligesom der leveres til det øvrige Europa.
Man finder alle produkterne på Dancovers hjemmeside www.dancovershop.com

DaniCare engangsvaskeklude nu på Costa del Sol
”Rigtigt mange danskere har fortalt mig, at de, hver gang de er i Danmark, fylder kufferten op med bløde engangsvaskeklude, eftersom man ikke kunne få dem her i landet. Det samme har jeg selv gjort gennem årene. Derfor besluttede jeg at begynde at importere vaskekludene,” fortæller Ann Charlotte Rom Jensen fra firmaet Cuidados Daneses, der for seks måneder siden fik eneretten for salg af vaskekludene i hele Spanien, og som nu har dem på hylderne hos Euromarket og Vitamina.
Fordelene ved at bruge engangsvaskekludene er mange.
”De kan bruges af alle, uanset hudtype, selv dem der har meget sart hud, da vaskekludene er fri for giftige kemikalier og allergifremkaldende stoffer. De er altså ikke tilsat parfumestoffer, farve eller blegemidler. Desuden er de miljøvenlige, og ved afbrænding er de eneste restprodukter vand og kuldioxid. De er både sundere for huden og for miljøet,” siger Ann Charlotte, som videre forklarer, at vaskekludene kan bruges til alt indenfor den personlige hygiejne hos både voksne og børn.
Derfor arbejder hun også hårdt på at få vaskekludene ind på hospitalerne såvel som på apotekerne.
Engangsvaskekludene fra DaniCare fås i den traditionelle firkantede vakuumpakkede udgave i Euromarket (i afdelingen med babyartikler), samt i Vitamina i Centro Idea, Mijas, som også har den på rulle. 

Legetøj til poolen
I Splash Swimmingpools store showroom på Ctra. de Mijas, mellem Mijas og Fuengirola, finder man nu også et stort udvalg af forskelligt legetøj og spil til poolen. Her er slynger, vandpistoler og torpedoer, svømmebælter og bolde, farvestrålende fisk samt ænder, der lyser op om aftenen, og meget andet.
I det nye sortiment findes ligeledes unikke babysæder, så de allermindste også kan være med i poolen, og det uden at forældrene behøver bekymre sig.
Splash Swimmingpools er den største poolforretning på Costa del Sol, og siden firmaet blev etableret i 1987, har medarbejderne stået klar med råd og vejledning inden for alt fra lækagesøgning til konstruktion af nye pools. Udover klorpools sælger Splash også saltvandspools samt spabade med mange forskellige funktioner. Der gives 10 års garanti på nye pools og fem år på reparationer.
Splash tilbyder også en vedligeholdelsesaftale af pools. Man kan vælge mellem hel- og halvårlige kontrakter. Med en helårskontrakt får man vedligeholdelse af poolen to gange om ugen fra maj til oktober og én gang om ugen fra november til slut april. Firmaet sælger også tilbehør og kemikalier, hvis man foretrækker selv at passe sin pool.
Splash Swimmingpools holder åbent mandag-fredag fra 8.00-16.00, og man er velkommen til at kigge forbi for at få gode råd om alt, der har med poolen at gøre.

Med ApartmentinCopenhagen føler du dig altid hjemme
Står du og skal til Danmark, men er træt af at være gæst på et hotel eller hos svigerfamilien, kan du nu gennem ApartmentinCopenhagen få den frihed og det privatliv, du ofte må være foruden, når du besøger hjemlandet.
ApartmentinCopenhagen tilbyder både kort- og langstidsleje, og du kan vælge mellem alt fra topmoderne studielejligheder på de bedste adresser i Københavns indre by til store klassiske lejligheder på eksempelvis Østerbro.
Udover et bredt udvalg af kvalitetslejligheder som er billigere end tilsvarende hotelovernatninger, har lejlighederne flere faciliteter, så man har bedre plads til at nyde sit ophold. Alle lejligheder har køkken, fri adgang til internet og TV, og en stor del har også adgang til lejepladser til børnene. Men også for forretningsrejsende er lejlighederne ideelle til møder i rolige, uformelle omgivelser. Ved ankomst til Danmark udleveres nøglen samtidig med, at der gives en personlig introduktion til lejligheden.

ApartmentinCopenhagen tilbyder service som rengøring, levering af linned og håndklæder, så opholdet bliver så behageligt som muligt. Velvidende at mange, der besøger København, ønsker at bo som de ”lokale”, inspicerer og udvælger ApartmentinCopenhagen alle lejligheder og hotellejligheder, så den forventningsfulde gæst er garanteret et kvalitetsophold.
Lederteamet bag ApartmentinCopenhagen er Jan Hartmann Dinesen og John Hansen. Jan har en årelang erfaring med kundeservice fra rekrutteringsfirmaet Hartmanns, som han var medstifter af. John Hansen har lang erfaring i udvikling og drift af international udlejningsvirksomhed. En erfaring opnået gennem sin franske virksomhed, Holidaysbuynet, der udlejer ferieboliger i Frankrig og Italien.
Se det store udvalg af lejligheder og hotellejligheder på www.lejlighedikobenhavn.dk.

Super-spa’ens lillebror –
En amerikansk kvalitets-spa behøver ikke at koste en bondegård
Aquapool Spas har netop lige fået to nye spa-modeller hjem fra USA, og har dermed et helt komplet sortiment i alle størrelser og på forskellige prisniveauer.
Den nye HotSpot Sprint er en rund 6-personers spa med masser af jets og to motorer, så der er god kraft på massagen. Spaen leveres med lys og låg, og prisen er 5.900 euros.
”Det er noget helt nyt, at man kan få en så rummelig spa på det prisniveau. Vores amerikanske leverandør Watkins, som er verdens største producent af spabade er hele tiden et skridt foran med produktudviklingen, og derfor er det en meget moderne spa, man får til prisen”, forklarer Anja Kielskov fra Aquapool Spas i San Pedro.
”Vi har også fået en ny kvadratisk Solana-spa til tre personer i meget flot og moderne design. Denne spa har et eksklusivt massagesystem (moto-massage), som de fleste af vores kunder er meget begejstrede for. ”Moto-massage” er en massagedyse, der kan kører op og ned ad ryggen – helt fantastisk afslappende”. Solana-spaen med lys, massagesystemer og filterrensning koster 5.500 euros.
Kom og se de flotte nye modeller og få masser af inspiration hos Aquapool Spas, der tilbyder spabade fra 4.900 euros.

Nyt supermarked med stort udvalg

Da Paula Bone for nylig åbnede supermarkedet Pick & Pay i Centro Nórdico på Mijas-vejen, var det med den hensigt at bringe forbrugertilliden tilbage og endnu engang at gøre det sjovt at handle. ”I alt for lang tid er der mange, der ikke har haft tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at forkæle sig selv med specielle varer, når de tog i supermarkedet. Når de nåede til kassen, fik de mange gange et chok. Hos os har vi så lave priser, at dette ikke sker. Vi bringer glæden ved at handle dagligvarer tilbage hos forbrugeren” siger Paula, mens hun med glæde og stolthed præsenterer det store udvalg, man kan finde hos Pick & Pay. Foruden et repræsentativt udvalg af skandinaviske produkter er der også mange andre dagligdags- og specialprodukter, der kan friste. Indiske krydderier, nanbrød og saucer fra Pataks og Sherwood, asiatiske og italienske herligheder til at give dagens middag det ekstra pift, morgenmadsprodukter heriblandt Weetabix, chokolade, oste m.m. Og for vegetarer og veganere er der en hel sektion med produkter fra både Quorn og Linda McCartney. For dem der gerne vil passe på vægten, men stadig nyde dejlige produkter, en dessert eller mousse, finder man hos Pick & Pay et meget stort udvalg af WeightWatchers produkter.

Der er friskbagt brød hele dagen bagt i Pick & Pays egen ovn, croissanter, baguettes, engelske pies m.m. Økologiske æg fra fritgående høns og et selektivt udvalg af grøntsager – heraf mange økologiske. Hvad angår drikkevarer, er der et varieret udvalg af juice samt sodavand, øl og spiritus.
Når du handler hos Pick & Pay, vil du altid kunne finde ugens tilbud, og Paula lover, at når du kommer hen til kassen, bliver du positivt overrasket over, at dine indkøb faktisk ikke har ruineret dig, at det har været sjovt at handle, og at der har været plads til også at forkæle sig selv en smule.

Reducér din regning hos Telefónica

Comunica i Centro Idea har lanceret en række nye serviceydelser for at gøre livet lettere for dig, der bor i Spanien. Hvis du synes, du betaler for meget for dit ADSL-abonnement hos Telefónica, så kom ind til os med din telefonregning, og vi kan reducere dit månedlige gebyr med op til 50 %. Og hvis du opholder dig flere måneder i Danmark ad gangen, kan vi sætte dit abonnement på pause i op til tre måneder. Vi kan også hjælpe dig med at forny dit kørekort, NIE-nr. og residencia.
Udover disse nye tiltag tilbyder Comunica oversættelser til mange forskellige sprog samt undervisning i hverdagsspansk. Vi er den eneste sprogskole i området, der både kan tilbyde en spansk og en dansk underviser. Du er velkommen til at booke en gratis prøvelektion hos os. Vi glæder os til at se, hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvorfor flaskevand er skadeligt for helbredet

”Hvor går den øvre grænse for, hvornår klortilsætningen kan være helbredsmæssigt skadelig? Det får vi ikke svar på af den enkle grund, at der ikke er foretaget en helbredsmæssig langtidskontrol af klortilsætninger i drikkevand. Forskere ved Birmingham University undersøgte dog for nogen tid siden 400.000 spædbørn og kom frem til, at høje doser klor i drikkevandet kan påvirke udviklingen af fosteret”, sådan siger Eirik Pettersson fra Pure Water Tech S.L.
Tre almindelige, men alvorlige defekter, skilte sig især ud. Disse var: Hul i hjertet, hareskår samt at dele af hjernen, skallen og skalpen mangler. Sygdommene forbindes ofte med kemiske stoffer som kaldes trihalometaner (THM) og dannes af klor og organiske stoffer i vandet.
Afdelingsdirektør for vandhygiejne på Folkehelseinstituttet i Norge, Truls Krogh, siger at man har set tilsvarende resultater tidligere, men at det ikke er let at drage klare konklusioner, specielt hvis klortilsætningen er lav. Vi ved, at klortilsætningen varierer med temperatur, og det er naturligt, for om sommeren i Spanien er risikoen for bakterievækst i rørledningerne betydeligt større, end i vinterhalvåret når temperaturen er lavere.

Hvad er lav dosering?
Hvad er den helbredsmæssige risiko og langtidsvirkning for os og ikke mindst for vores børn og børnebørn, hvis vi drikker vand med en klortilsætning? Myndighederne ved det ikke, og hvad skal vi så forholde os til?
Konklusionen må blive: Sørg for at dit drikkevand er rent, uden klor eller andre kemikalier.

Rent drikkevand, men ikke fra plastflasker
Der er påvist giftige kemikalier i vandet fra plastflasker. Kemikalierne stammer fra produktionen af plast til flaskerne, og det har vist sig, at når temperaturen stiger, øges overførslen af giftige kemikalier fra plasten til vandet. I sommermånederne bliver plastflaskerne udsat for temperaturer op til 50-60 grader ved transport og på lager. Dertil kommer, at de fleste producenter af drikkevand på plastflaske tilsætter klorid (salt) for at forbedre smagen. Det er naturligt, at drikkevand på flaske efter en tid smager dødt, og derfor vil en tilsætning af salt give indtryk af frisk vand.

Hvad kan man gøre?
”Der findes et enkelt keramisk drikkevandsfilter med kulkerne. Det monteres i køkkenskabet og leveres med egen hane. For de som lejer, findes samme filter med fritstående placering på køkkenbordet med tilkobling til blandingsbatteriet, så man nemt kan tage det med sig igen, når man rejser.
Med dette drikkevandsfilter får man rent og sikkert drikkevand, og til en pris på kun tre cent pr. liter, mens flaskevand koster fra 10 cent eller mere pr. liter. Drikkevandsfilter giver bedre drikkevand, billigere, og så slipper man for at bære de tunge vandflasker.
Bader man i klorvand, vil håret blive tørt og hovedbunden reagerer ofte med skæl. Huden bliver også tør og har man psoriasis, allergi eller lignende hudlidelser, bør man aldrig bade i klorvand. THM (trihalometaner) virker irriterende på hud og slimhinder, og kan forstærke hudlidelserne. Derudover udsættes lungerne for bittesmå vanddråber, som indeholder THM.
Der findes et lille badefilter, som monteres på blandingsbatteriet, og det fjerner 98 % af klorindholdet i vandet. Det har en kapacitet på 60.000 liter og filterindsatsen kan udskiftes. Badefilter er en rimelig investering for et helbredsmæssigt bedre badevand”, siger Eirik Pettersson fra Pure Water Tech S.L.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa