Det danske magasin i Spanien

Spørgsmål:
Jeg overvejer at få bleget mine tænder, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget det koster, hvordan man gør det, og hvor lang tid det tager? Findes der kun én farvenuance, eller kan man vælge mellem flere forskellige? Holder blegningen eller skal den gentages en gang om året eller oftere?
Jeg har hørt, at tandblegning kan skade tænderne, er det korrekt?
Med venlig hilsen
LP

Svar:
Da tænderne har stor betydning for ens udseende, er det klart, at der altid vil være mange spørgsmål, når det fx drejer sig om blegning af tænderne.
Alt afhængigt af dine tænders tilstand, kan vi finde den behandling, der passer bedst til dig. Vi tilbyder enten blegning med laser eller hjemmetandblegning med skinne.
Fordelen ved hjemmetandblegning med skinne er, at du kan blege tænderne, når du har lyst, derudover er det en nem og hurtigt måde at opnå et resultat. Når du føler behov for at foretage en ny tandblegning, kan du henvende dig til din tandlæge, og få mere gel til blegning. Ulempen ved hjemmetandblegning er, at det ikke er muligt at blege alle grundtoner, og det er nødvendigt, at du i en længere periode undgår mad og drikke, der kan misfarve tænderne.
Blegning med laser giver det bedste resultat, og behandlingen er nem og hurtig. Tænderne bliver almindeligvis blegere end ved hjemmetandblegning, selv grå nuancer bleges nemt, hvilket er svært ved hjemmetandblegning. Ulempen ved laserblegning er, at tænderne reagerer mere på kolde og varme ting i op til 48 timer efter selve behandlingen. Men derefter forsvinder ubehaget.

Hverken hjemmetandblegning eller laserblegning er skadeligt for tænderne, hvis det gøres på den rigtige måde. Med andre ord bliver tænderne hverken skadet eller porøse ved blegning.

Afhængig af dine tænders nuværende tilstand, hvordan de bleges og det endelig resultat, kan vi oplyse dig, hvor længe blegningen holder. Det mest almindelige er, at den holder flere år, men det kommer selvfølgelig an på dine spise- og drikkevaner mm. Du skal desuden være opmærksom på, at også genetiske faktorer spiller ind.

På tandklinikken Nordic Dental Centre tilbyder vi i øjeblikket lasertandblegning for kun 290 € (normalprisen er 450 €). Du er selvfølgelig velkommen til en gratis konsultation, inden du tager en beslutning.

Med venlig hilsen
Tandlæge Christina Radics
Nordic Dental Centre

Af Tandlæge Christina Radics, Nordic Dental Centre

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.