Det danske magasin i Spanien
Kan Jang – effektiv hjælp mod forkølelse

Kan Jang – effektiv hjælp mod forkølelse

Kan Jang er et godkendt naturlægemiddel baseret på ekstrakter af lægeurterne andographis paniculata og russisk rod, der er kendt for deres lindrende og styrkende effekt. Tilsammen har de vist sig at være specielt velegnede til behandling af almindelige forkølelsessymptomer, som hvert år rammer en stor del af befolkningen og koster et stort antal sygedage i erhvervslivet og det offentlige.

Virkningen er dokumenteret i adskillige kliniske studier. Inden for de seneste år er der gennemført 12 sammenlignende kliniske studier med Kan Jang. Over 1.600 mennesker har været undersøgt, og alle studierne har været offentliggjort i anerkendte videnskabelige tidsskrifter. Resultaterne har været ensidigt positive.

I en lægekontrolleret undersøgelse med to patientgrupper blev Kan Jang gruppens forkølelsessymptomer lindret dobbelt så hurtigt som i kontrolgruppen. I en anden kontrolleret undersøgelse blev forkølelsesgener i hals og næse allerede efter to dage mindsket markant i Kan Jang gruppen sammenlignet med placebogruppen. En lang række andre undersøgelser har vist tilsvarende positive resultater. Takket være indholdet af russisk rod modvirker Kan Jang den træthed, som oftest følger med en forkølelse. Det almene velbefindende øges, og du føler dig hurtigere rask igen. Allerede efter 2-3 dages forløb begynder forkølelsessymptomerne at aftage. Energien og humøret vender tilbage og du bliver hurtigere i stand til at passe dit arbejde.

Kan Jang indtages, så snart forkølelsessymptomerne melder sig. Dosis er fire tabletter tre gange dagligt. Bør ikke indtages af børn under 12 år. Virkningen indfinder sig hurtigt, så et glas med 100 tabletter rækker rigeligt til en kur.

Kan Jang kan købes hos Vitamina i Centro Idea.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.