Det danske magasin i Spanien
Farvel til fedt og cellulitis med Lipomassage

Farvel til fedt og cellulitis med Lipomassage

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Lipomassage er den eneste franske teknik, der er patenteret verden over til at bekæmpe cellulitis og nedbringe mængden af kropsfedt. Det er en behandling, som udføres ved hjælp af særligt udviklede ruller. Roll In er til at slanke, Roll Up til at forme og Roll Out er til at stramme huden op igen.

”Takket være dette system, hvor man kombinerer et kraftigt sug med de førnævnte ruller, kan vi fjerne giftstoffer og forstoppelse i kar- og lymfesystemet”, oplyser Yolanda fra Centro Omega i Fuengirola. ”Samtidig sætter behandlignen gang i en naturlig process, hvor man udskiller væsker og giftstoffer, som betyder, at man nedbringer kroppens omfang betydeligt og afhjælper appelsinhuden.”

For at opnå de forventede resultater er det nødvendigt med mellem 12 og 20 behandlinger. De vil finde sted 2-3 gange om ugen og vare ca. 45 minutter pr. gang. For ikke at skade huden benyttes en dragt, der dækker hele kroppen. Lipomassage er for både mænd og kvinder.

”Der er uden tvivl tale om den bedste behandling til at reducere cellulitis og kroppens omfang”, lover Yolanda, der har flg. tilbud:

I Centro Omega vil vi hjælpe dig til at føle dig bedre tilpas. Derfor lancerer vi et tilbud: køb otte behandlinger, så giver vi dig to gratis.
Ring til 952 592 008

Af La danesa

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa