Det danske magasin i Spanien

Advarsel om processionslarver – 4 måneder tidligere end normalt

Advarsler om processionslarver høres normalt i februar-marts. Nu er der advarsler om disse giftige larver allerede i oktober – fire måneder tidligere end normalt. Advarslen gives blandt andet i Alhaurín de la Torre, hvor kommunens miljørådmand Abel Perea hævder, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vest Nil virussen spreder sig

Den frygtede virus tager om sig i hele provinsen. Det gælder særligt i Alhaurín de la Torre, hvor Junta de Andalucía netop har bedt kommune sprøjte i samtlige parker og vådområder. “Instrukserne fra Juntaen er ganske klare. Vi skal omgående… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye barer og restaurationer åbner på Solkysten

Hver dag indvies to ny restaurationer på Costa del Sol. De fleste restauratører satser på Málaga kommune, som i år har udstedt 464 nye åbningstilladelser til barer, caféer og restauranter. ”Det er gået stærkt siden vi kom over Covid-19 pandemien.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kokainbruger tænder lighter og brænder otte biler

En mand er blevet anholdt af det lokale politi i Marbella for at have forårsaget brand i otte køretøjer, da han tændte en lighter inde i sin bil for at bruge stoffer. Hændelserne fandt sted på parkeringspladsen ved Cabopino Beach,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga lufthavn næstflest forsinkelser

Málaga er den spanske lufthavn, hvor der blev registreret næstflest forsinkelser i sommer, ifølge oplysninger fra teknologiselskabet AirHelp. Eksperten for flypassagerrettigheder oplyser, at 36 % af afgange eller ankomster til Málaga lufthavn oplevede en form for forsinkelse i sommermånederne. Kun… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

De bedste spanske vine – efteråret 2024

Det er ikke let at være vinproducent i dagens globale marked. Konkurrencen er hårdere end nogensinde, og nye producenter dukker op på steder rundt om i verden, hvor vindyrkning engang blev anset for umulig. Selv om vinverdenen er bekymret for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Helse & sundhed: Forstoppelse

Forstoppelse er noget, jeg aldrig har tænkt alvorligt over skulle overgå mig, men det har jeg prøvet nu, mens jeg lå på hospitalet og nærmeste tid derefter. Når du har en rigtig forstoppelse, er det det vigtigste i livet, intet føles vigtigere, krigen i verden, dejlige venner og skøn familie, alt sammen er intet værd, […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.