Det danske magasin i Spanien

By i Málaga-provinsen forbyder solpaneler

Beboere i en af “de smukkeste landsbyer i Spanien” risikerer bøder, hvis de installerer solpaneler på deres tage. Det er kommunalbestyrelsen i Frigiliana, der har indført en vedtægt (som allerede er trådt i kraft) om bøder på op til 3.000… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Efterårsfest på redningscentret for heste i Alhaurín el Grande

Søndag den 13. oktober fra 10.00 til 16.00 afholdes den årlige efterårsfestival på The Andalusian Rescue Centre for Horses (ARCH) i Alhaurín el Grande. På programmet står en politihundedemonstration fra 10.30 – 11.10 og en hundeudstilling fra 11.30 til 14.00.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Orkanen Kirk på vej, men vil den påvirke Málaga?

Den tropiske cyklon Kirk nærmer sig Spanien i en noget nedtonet version og vil efterlade masser af regn i den nordlige og vestlige del af landet, ifølge talsmanden for det spanske meteorologiske institut (AEMET), Rubén del Campo. Men vil orkanen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

MA-20 vil få fem vejbaner visse steder ved Málaga – Torremolinos

Udvidelsen af MA-20, som regeringen nu har på bordet, vil skabe den første fem-sporede vej i Málaga-provinsen på nogle strækninger mellem Málaga og Torremolinos. Projektet omfatter en samlet investering på 190 millioner euro og har til formål at løse trafikpropper… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.