Det danske magasin i Spanien

Feria-tid i Fuengirola

I Fuengirola fejrer man hvert år byens skytshelgen med Feria del Rosario, og det fejres i år fra 6. til 12. oktober. Dette er en af ​​de vigtigste ferier i Andalusien og byder på spansk kultur for hver en krone… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

TV-serier søger “elegante” statister

Efter en måned med optagelser af Netflix-produktioner i hele Andalusien, leder et andet produktionsselskab nu efter statister på Costa del Sol. Denne gang er det til en endnu ukendt Amazon Prime-serie, der bliver optaget i Marbella. Produktionsgiganten leder efter statister… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ingen vandafbrydelser i Andalusien denne vinter

På trods af manglen på vand viser Junta de Andalucías prognoser ikke behov for  afbrydelser i vandforsyningen denne vinter. Udtalelsen kom forleden fra Ramón Fernández-Pacheco, der er minister for landbrug, fiskeri, vand og udvikling af landdistrikter i den regionale regering,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gode tal trods stigende arbejdsløshed

Ledigheden steg i september, men slet ikke i det tempo man havde frygtet. Helt præcist steg arbejdsløsheden ved månedens udgang med 1.290 borgere. Det betyder, at samlet 117.632 Málaga-borgere, fordelt over hele provinsen, i dag står uden job. Det er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor frygt for West Nile Virus på Solkysten

Den begynder for alvor at tage om sig. Den frygtede West Nile Virus – også kaldet vestnilvirus – har spredt sig i hele provinsen og forårsager skade på mennesker og dyr. Flere borgere er de seneste uger blevet indlagt og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Det danske konsulat fylder 400 år

Arbejdsforholdene er beskedne, men resultaterne er imponerende. Under Covid-19 pandemien viste det danske konsulat i Málaga by sig som et af de største danske konsulater i verden. ”Under pandemien kom flere danskere end nogensinde verden over i kontakt med deres konsulat. Kun få steder oplevede man samme aktivitet som her. Det gav lange arbejdsdage men […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.