Det danske magasin i Spanien

Øget politikontrol i sæsonen for tyveri af mango og avocado

Tyveri af subtropisk frugt i Axarquía er et stort problem for landmænd, og i Vélez-Málaga tages det meget alvorligt. Derfor har kommunalbestyrelsen i Vélez-Málaga styrket sikkerheden på landet med politikontrol for at stoppe afgrødetyveri. Nu vil indsatsen og overvågningen desuden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

10.000 Costa del Sol borgere tager slankepræparater

Produkterne hedder Saxenda, Ozempic, Wegovy og Mounjaro og koster mellem 128 og 300 om måneden. Alligevel står Málaga-borgerne nu i kø for at få fingrene i de succesrige slankemidler. ”Det er forholdsvis let, at få en lægerecept, men det er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Årets vaccineplan er klar

Det er tid til den årlige vaccine mod influenza og Covid-19, og det spanske sundhedsvæsen er nu klar med sine anbefalinger. Myndighederne ønsker i år ingen general vaccinering af befolkning og anbefaler udelukkende vaccinerne til borgere 60+, gravide kvinder, alle… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

‘Krympeflation’ slår til igen

Hvis du føler, at du ikke får så meget for pengene, som du plejede i supermarkederne, er du ikke alene. Spanske supermarkeder har reduceret mængden og vægten af mange af deres produkter (men ikke altid størrelsen på emballagen), mens priserne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanien skal godkende love for at modtage flere EU-midler

Den spanske regering skal godkende over et dusin love for at modtage midler fra EU. Hvis lovene ikke vedtages af Kongressen, kan Europa-Kommissionen tilbageholde en del af den udestående betaling på 30 milliarder euro, som Spanien forventer i tilskud. Midlerne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.