Det danske magasin i Spanien

Solkysten mangler ladestandere

Salget af elbiler går ikke som forventet i Spanien. Det gælder særligt på Costa del Sol. Forbrugerne peger på de høje priser samt det lave antal ladestandere. Reelt er det kun i Málaga og Marbella man har fået monteret et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere klager over turistlejlighederne

Der er på ny ballade over tidens nye turistlejligheder. Denne gang kommer den fra boligejerforeningen i det nyopførte byggeri ”Azahar” i kvarteret Playamar mellem Málaga og Torremolinos. Azahar er et eksklusivt byggeri med flere hundrede lejligheder i prislejet fra 500.000… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nedgang i kvalitetsturisme i Marbellas gamle bydel

Handelsstanden i Marbellas gamle bydel har registreret et fald i kvalitetsturisme denne sommer. Det generelle fald i omsætningen i butikkerne i den gamle bydel har ligget på mellem fem og ti procent, mens omsætningen i dyrere butikker er faldet med… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Borgmestre beder om hjælp mod narkotikasmuglere

Mens provinsen Cádiz melder om et fald i beslaglagte forsendelser af hash og kokain, er losningen af de ultrahurtige smuglerbåde blevet overført til blandt andet Huelva og Málaga provinserne – især til Axarquía øst for Málaga by. Axarquía-området har både… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

83% affald i havet er plastik

Plastikaffald er fortsat et stort problem for strandmiljøet på Costa del Sol. I løbet af sommeren har kommunerne på den vestlige Costa del Sol haft både i drift for at rense vandet ved strandene. Resultater fra højsæsonen viser nu, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kolde spanske sensommerdrinks

Parallelt med sommermånedernes stigende temperaturer, bliver vi mindet om at drikke mere og mere. Vand, altså. Ofte hænder det dog, at vi får lyst til at smage på de drikkevarer, der indeholder andet end vand, hvilket hænger ganske godt sammen med teorien om, at vi mennesker er de eneste skabninger, der ikke kun drikker på […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.