Det danske magasin i Spanien

Hvem starter skovbrandene i Spanien?

Ifølge Ministeriet for Økologisk Omstilling opstår brande af fem årsager: naturlige årsager (såsom lyn), en ulykke, skødesløshed, påsat brand og uafklarede årsager. Skovbrande efterlader ikke kun en ødemark af aske, brændt dyreliv og ødelagt natur, men også stor sorg og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

En smag af salt

Salt har været brugt i madlavning i tusinder af år, både som konserveringsmiddel og som smagsstof. Derudover er salt et livsvigtigt kosttilskud, hvis saltindtaget ikke er tilstrækkeligt, så dør vi, hvis saltindtaget er for stort, dør vi også… En voksen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Viften – dens historie og sprog

Bruger du håndvifter i sommervarmen? Er du en af dem, som vifter heftigt med den, måske har du for vane at hvile den i hånden eller svaler du ansigtet med den? Håndvifter, som er blevet et symbol indenfor flamenco, har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanske trøfler

De runde og sorte svampe kan findes ved foden af egetræer, som svampene har et symbiotisk samarbejde med, i bjergegne i det meste af middelhavnsområdet. Trøflerne ligger 15-30 cm nede i jorden og for at finde dem, bruges der ikke… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Opskrifter fra tapasbaren

Store, flotte rejer står øverst på menuen i denne version af tapasbaren. Selv om de ligner små kunstværker, skal de bare vendes i en dej og steges i olie. Tumbet er en grøntsagsstuvning, der næsten kan sammenlignes med en pesto.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Puerto Cabopino – for bådfolk og landkrabber

Den idylliske havn Cabopino er ikke specielt stor, men absolut et besøg værd. Havnen er en af andalusiens smukkeste og bedst bevarede hemmeligheder og i modsætning til sine travle naboer, Marbella og Fuengirola, tilbyder Puerto Cabopino besøgende en mere afslappet og intim oplevelse. Marinaen huser en række yachts, fiskerbåde og fornøjelsesfartøjer, som tilbyder charters for […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.