Det danske magasin i Spanien

Ejendomsmarkedet på Costa del Sol

Vi er godt i gang med anden halvdel af 2024 og ejendomsmarkedet på Costa del Sol fortsætter de gode takter. Regionen, der længe har været kendt for sin appel til internationale købere, især fra Nordeuropa, forbliver et hotspot for ejendomsinvesteringer.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Advarsel: mobiltelefoner stjæles ved hjælp af “La Muleta”-metoden

Det spanske nationale politi udsender nu en advarsel om det, de kalder metodo de la “muleta” . Dette sker efter at en serietyv, der gentagne gange brugte metoden, er blevet anholdt på Costa Blanca. Metoden er ifølge Rigspolitiet, at tyven… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Prinsesse på ferie i Torre del Mar

Det er næsten gået helt ubemærket hen, at den spanske prinsesse Leonor i disse dage ferierer i Torre del Mar. I weekenden spiste hun frokost på strandbaren ”El Saladero” nær havnen i La Caleta de Vélez, som ligger blot et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt direkte højhastighedstog Málaga-Barcelona

Fra den 16. september får befolkningen på Costa del Sol en nu måde at rejse til Barcelona på, denne gang med direkte AVE højhastighedstog. Den spanske statsejede togoperatør Renfe begyndte fredag den 23. august at sælge billetter til den nye… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Syv af Spaniens ti dyreste gader ligger på Costa del Sol

Spaniens ti dyreste gader og boligområder er fordelt mellem Costa del Sol, Madrid, Barcelona og Palma, og tilsammen overstiger gennemsnitsprisen på boliger i disse gader €7,5 millioner ifølge en undersøgelse fra ejendomsplatformen idealista. Den dyreste er området La Zagaleta i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den spanske turisme styrtdykker på Solkysten

2024 bliver et godt år for turismen på Costa del Sol – takket være udlændingene. For første gang siden pandemien falder den nationale turisme i Málaga-provinsen. Det sker sågar ganske markant. Både hotelejerforeningen (Aehcos) og Spansk Statistik (INE) bekræfter, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.