Det danske magasin i Spanien

Take Away konceptet blomster på Solkysten

Til trods for sol, sommer, fyldte gader og restaurationer, bestilles der uhørt meget Take Away mad i disse uger. Selskabet Glovo, der har specialiseret sig i Take Away leverancer, melder om en fremgang på 40 procent i forhold til sidste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe fald i avocado- og mango høsten.

Årets høst af avocado og mango bliver en katastrofe – igen. Trods investeringer og en stor mængde regenereret vand, lider landbruget på Costa del Sol fortsat under den manglende nedbør. Særligt i Axarquía er den gal. I næste måned indledes… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Terral-vind og 40 grader

Det spanske meteorologiske institut (Aemet) bekræftede allerede søndag, at den ekstreme varme vender tilbage i denne uge. For tirsdag den 13. august har Aemet aktiveret en gul advarsel i Málaga mellem klokken 13 og 21 med maksimale temperaturer på 38… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

450.000 € for en minilejlighed

Nye luksusejendomme bliver konstant bygget langs Málaga bys østkyst, i lighed med det, der skete, da borgerskabet købte jord op i dette område i det 19. og 20. århundrede. Udover igangværende luksusprojekter er et nyt og unikt projekt under udvikling.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ingen løsning i sigte for busstrejke i Fuengirola

Det var i midten af marts, at de kommunale buschauffører (ca. 50 personer) i Fuengirola strejkede blandt andet på grund af utilfredshed med store lønforskelle blandt personalet. Det resulterede i en parallel forhandling mellem firmaet UTE Urbano de Fuengirola og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.