Det danske magasin i Spanien

Nyt pariserhjul i Estepona

Estepona har fået en ny turistattraktion. Frem til den 29. september kan alle nyde udsigten over byen, og store dele af kysten, fra et 40 meter højt pariserhjul, som kommunen har fået monteret på strandpromenaden. ”Det er en ny attraktion,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Provinsrådet afsætter 6 millioner euro til at bekæmpe tørken

De to vigtigste vandreservoirer på kysten har mere vand end sidste år på nuværende tidspunkt, men det er langt fra tilfældet for provinshovedstadens reservoirer ved udløbet af Guadalhorce-floden. “Lige nu har vi vand nok, [ ] men det sikrer ikke,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Turistbyer på randen af kollaps

Hvert år bliver flere og flere destinationer i Málaga-provinsen overrendt af besøgende, som ikke kun lægger pres på hoteller og strande, men også kommunernes infrastruktur og ressourcer. Onlineportalen Holidu, som har specialiseret sig i sommerhusudlejning, har lavet en omfattende analyse… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Forbes giver topkarakterer til Solkysten

Der er flere roser til Solkysten. Denne gang kommer de fra det amerikanske tidsskrift Forbes, som har Costa del Sol med i Top 3 over verdens bedste steder at pensionere sig. Det verdenskendte tidsskrift har længe haft et godt øje… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.