Det danske magasin i Spanien

Vi møder veteranerne: Anette Skou

Vi møder hende i hendes atelier i Fuengirola. Men vi kunne lige så godt have mødt hende på kommunen, hos soroptimisterne, i Røde Kors, i den danske klub eller på et hvilket som helst galleri. Anette Skou er blevet pensionist, men en særdeles aktiv pensionist, som ikke bruger for meget tid hjemme. Klokken syv om […]

Fremragende badevandskvalitet på Costa del Sol

Prøver taget ud for strandene på Costa del Sol, som er blevet analyseret for fækalt materiale (enterokokker og e-coli), viser, at kvaliteten af havvandet langs Costa del Sol og sandet på strandene er “fremragende”. Dette er baseret på parametre, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt om Solkystens kommende afsaltningsanlæg

Skridtene er små, men de er der. Den spanske centralregering bekræfter nu, at det bliver selskabet Acuamed, der bliver ansvarlig for at udvikle, bygge og administrere det kommende afsaltningsanlæg i Vélez-Málaga kommune. Acuamed er et statsejet selskab, der er specialiseret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Væksten på boligmarkedet bekræftes

Næsten alle tilbagemeldinger fra boligmarkedet er positive. Den seneste kommer fra entreprenøren Taylor Wimpey, der i flere årtier har opereret på Solkysten. “Vi registerer en stigning i forespørgslerne på fem procent i årets første halvdel målt mod samme periode sidste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Costa del Sol musikfestival tiltrækker 75.000 fans

Omkring 75.000 musikfestivalgæster tilbragte weekenden på Poniente-stranden i Torre del Mar på den østlige Costa del Sol. Den årlige Weekend Beach Festival, som fandt sted mellem torsdag den 4. og lørdag den 6. juli, var det niende år for denne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Puerto Banús’ kamp: Lamborghini kontra udendørs servering

En kamp finder sted på et af de mest eksklusive steder i Spanien – Puerto Banús (Marbella). Konflikten vedrører brugen af en stribe jord ved kajen, et offentligt område, der er tildelt af Junta de Andalucía gennem havnemyndigheden (APPA). Hotelejerne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.