Det danske magasin i Spanien

Hvor findes Malaga-provinsens bedste is?

(En kølig, subjektiv og smagfuld guide) Med den hede sommervarme, vi oplever lige nu, er det ikke underligt, at is er en yndlingsspise for både lokale og turister i alle aldre. Som i resten af verden er de mest populære… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mild juni sænker elforbruget med 15 procent

Meteorologerne har tidligere taget fejl – nu gør de det igen. Næsten alle meteorologer har varslet en meget varm sommer på Costa del Sol, men den er ikke kommet endnu. Gennemsnitstemperaturen i provinsen lå i juni på 24,3 grader. Det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tre hoteller i Benalmádena skal rives ned

I 16 år har de stået og forfaldet – nu skal de rives ned. Efter flere års tovtrækkeri er der nu givet grønt lys til nedrivningen af de tre efterladte hoteller i Benalmádena Costa “Los Tres Pintores”. Hotellerne lukkede i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Pludselig kom sommeren!

En uge efter at sommeren officielt startede den 21. juni, kom sommeren til Costa del Sol. Især fra mandag den 1. juli har vejret været præget af intens varme i store dele af Málaga-provinsen. Flere kommuner har registreret de højeste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ukontrolleret rotteinvasion i Málagas gamle bydel

Varmens ankomst øger tilstedeværelsen af ​​visse uvelkomne skadedyr i Málaga. Kakerlakkerne har endnu ikke invaderet provinshovedstaden, men de rotter, der aldrig rigtig går væk, breder sig nu i den gamle bydel. For et par måneder siden overtog de dele af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kinesisk park i Benalmádena

Den kommer til at hedde Gran Parque de la Amistad (venskabets store park) og forventes at blive en reference for hele den kinesiske befolkning i Europa. Det drejer sig om en 24.000 m2 stor park, der er planlagt til at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mammatus – sommerens mystiske skyer

Ofte når vi ser mod himlen fascineres vi af skyernes konstante forandringer og de nuancer, der farver dem, når solen står op og går ned. Som børn har de fleste af os sikkert ligget på ryggen med blikket rettet mod himlen og ladet fantasien lede efter skyer, der minder om vikingeskibe, hunde og mumintrolde. Voksne […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.