Det danske magasin i Spanien

Solkysten står foran kæmpe befolkningstilvækst

Om blot syv år vil befolkningen på Costa del Sol overstige to millioner borgere. Dermed vil befolkningstallet i Málaga-provinsen overstige Sevilla-provinsen. Det er aldrig set før.  Den seneste analyse fra Spansk Statistik (INE) fortæller, at befolkningstilvæksten i Málaga-provinsen frem mod… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Politiaktion mod terrorister på Costa del Sol

Spansk politi gennemførte natten til tirsdag en storstilet aktion med en gruppe formodede islamistiske terrorister. Der er kun blevet frigivet ganske lidt information omkring aktionen. Det står klart at Guardia Civil i samarbejde med statens specialgruppe GAR, der er specialiseret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lavtryk kan føre storm og regn med sig

Det meget varme og tørre vejr, der er typisk for årstiden, ser ud til at vare et par dage mere. Prognosen viser nemlig, at et isoleret højniveau lavtryk (Dana) er på vej til Málaga-provinsen og Costa del Sol. Dette kan… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga indvier Spaniens første offentlige dyrekirkegård

Fra tirsdag den 25. juni åbner faciliteterne på San Gabriel-kirkegården i Málaga som den allerførste offentlige dyrekirkegård i landet. Parque Cementerio de Málaga (Parcemasa) vil ikke kun tilbyde ligbrændingstjenester, men også mulighed for at holde en afskedsceremoni og tilbyde et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Costa del Sol kæmper mod ‘turistfobi’

Costa del Sols turistkommission bekæmper turistfobi ved at fremhæve den betydning, som denne industri har for de vigtigste økonomiske sektorer i Málaga-provinsen. Formanden for turistkommissionen, Francisco Salado, er stærkt kritisk over for det anti-turistiske fænomen, som han hævder er “populisme”.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.